10.08.2015 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa talotekniikkaratkaisut ÖAMTC:n uuteen pääkonttoriin Itävallan Wieniin

Caverion toimittaa talotekniikkaratkaisut ÖAMTC:n uuteen pääkonttoriin Itävallan Wieniin

Caverion on solminut sopimuksen Itävallan suurimpiin kuuluvan yksityisen autoilujärjestön, ÖAMTC:n, kanssa talotekniikkaratkaisujen toimittamiseksi yhdistyksen uuteen pääkonttoriin Wieniin. Sopimuksen arvo on noin 7 miljoonaa euroa ja siihen kuuluu suunnittelu ja hankekehitys,  projektin johtaminen ja projektin toteutus.

Työt aloitetaan kesällä 2015, ja arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2016. Sopimus sisältää lämmitys-, vesi- ja viemäri-, jäähdytys-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, turvallisuus- sekä automaatiojärjestelmät.

Uudisrakennuksen pinta-ala on yhteensä 27 000 m², ja se käsittää toimistoja, kokous- ja koulutustiloja, puhelinpalvelutilat, autotekniikkakeskuksen ja helikopterikentän.

”Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme energiatehokkaita elinkaariratkaisuja, jotka perustuvat kestäviin ja integroituihin talotekniikkajärjestelmiin. ÖAMTC:n uuden innovatiivisen pääkonttorin maalämpöön perustuva lämmitysratkaisu vastaa täydellisesti tätä tavoitettamme”, toteaa Caverion Itävallan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

ÖAMTC kuuluu Caverionin Kiinteistöjen omistajat ja kiinteistökehittäjät -asiakassegmenttiin.

Lisätietoja:

Caverion Itävalta, Eva Winterer, viestintä, puh. +43 50606 4267, eva.winterer@caverion.at

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: