16.06.2015 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa talotekniikkaa Uppsalan yliopistolle

Caverion on tehnyt sopimuksen rakennusliike NCC:n kanssa ilmanvaihto- ja ilmastointi-, sähköistys- sekä informaatio- ja viestintäteknologiajärjestelmien toimittamisesta Uppsalan yliopiston uuteen Segerstedthuset-nimiseen toimistorakennukseen. Sopimuksen arvo on noin 5,4 miljoonaa euroa, ja se kattaa projektin johtamisen ja projektin toteutuksen.

Uuden toimistorakennuksen pinta-ala on 22 100 m2, ja se tarjoaa tilat 600 toimistotyöntekijälle mukaan lukien yliopiston johto ja hallinto. Rakennuksen on määrä valmistua keväällä 2017.

”Olemme ylpeitä, että saamme antaa oman panoksemme Ruotsin vanhimpien ja arvostetuimpien yliopistojen joukkoon kuuluvan korkeakoulun jatkuvaan kehitykseen. Valmistuttuaan Segerstedthuset tulee olemaan moderni toimistorakennus, jonka älykkäät ja käyttäjäystävälliset tekniset ratkaisut tarjoavat miellyttävän työympäristön työntekijöille, opiskelijoille ja vierailijoille”, sanoo Thomas Jansson, Caverionin Ruotsin divisioonan aluejohtaja.

Havainnekuva uudesta rakennuksesta on ladattavissa seuraavan linkin kautta:

http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=dad98807c040d836876d1cf4ec0409bd

Lisätietoja:

Caverion Ruotsi, Christel Svensson, Head of Marketing and Communications, puh.: +46 8 705 32 17, christel.svensson@caverion.se

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: