14.04.2014 Sijoittajauutinen

Caverionille 7 miljoonan euron saneerausprojekti Norjan Stavangerista

Caverion saneeraa Norjassa, Stavangerin keskustassa sijaitsevan Bergelandsgårdeniksi kutsutun toimistotalon passiivienergiataloksi. Sopimuksen arvo on 7 miljoonaa euroa. Patentoidun ClimaCeil-ilmanvaihtoratkaisun lisäksi Caverion huolehtii rakennuksen sähkö- ja putkistoasennuksista.

Caverion aloittaa työt huhtikuussa 2014 ja saneeraus valmistuu marraskuussa 2015. Rakennuksen pinta-ala on 12 000 neliömetriä, ja siihen tulee toimisto-, laboratorio- ja arkistotiloja.

– Valitsimme Caverionin vastaamaan Bergelandsgårdenin teknisistä toteutusvaiheista ClimaCeil-ratkaisun takia. Rakennuksen matalan kerroskorkeuden takia muiden teknisten ratkaisujen käyttö olisi ollut hankalaa, Bergeland Eiendom AS:ää edustava rakennuttaja Torstein Gjesteland toteaa.

Rakennus tulee Norjan valtion tielaitoksen ja valtionarkiston käyttöön, ja kummatkin ovat asettaneet sisäilmalle tiukat vaatimukset. Caverion ClimaCeil täyttää sopivaa lämpötilaa, ääntä, valaistusta ja vedon poistamista koskevat vaatimukset. Lisäksi se tarjoaa joustavuutta sisustuksen muuttamisen osalta.

ClimaCeil kerää kaikki tekniset laitteet yhteen paikkaan. Sen avulla ilmavirta voidaan säätää eri tavoin rakennuksen eri osiin. ClimaCeil voidaan sovittaa moderneihin, energiaa säästäviin ohjaus-ja automaatiojärjestelmiin.

Havainnekuva Bergelandsgårdenista on ladattavissa täältä:
http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=e942034befe4137de8fdbaa9543e2c38

Lisätiedot:
Roar Andersen, Caverion Norge AS, viestintävastaava, puh. +47 908 30 310, roar.andersen@caverion.no

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: