25.06.2014 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa kaiken talotekniikan uuteen koulurakennukseen Norjan Levangerissa

Caverion toteuttaa kaiken talotekniikan Levangerin uuteen yläkouluun Keski-Norjassa. Toimitukseen sisältyy lämmitys, vesi ja viemäröinti, ilmanvaihto ja ilmastointi, sähköistys, informaatio- ja viestintäteknologia sekä turvallisuus- ja automaatiojärjestelmät. Caverion vastaa suunnittelusta ja hankekehityksestä, projektin toteutuksesta sekä johtamisesta. Sopimus on arvoltaan 3,3 miljoonaa euroa.

Työt käynnistyvät heinäkuussa 2014, ja niiden on määrä valmistua elokuussa 2015. Rakennuttaja on Levangerin kunta ja pääurakoitsijana rakennusliike Fuglesang-Dahl.

”Pidän etuna, että yksi toimittaja toimittaa kaikki tekniset järjestelmät. Urakoiden jakaminen useamman urakoitsijan kesken lisää pääurakoitsijan koordinointityötä. Kun työstä vastaa vain yksi taho, vastuut ovat selkeät”, Fuglesang-Dahlin projektipäällikkö Jan Erik Renslo toteaa.

Uusi koulu on pinta-alaltaan 6 500 neliömetriä ja siellä on tilaa noin 550 oppilaalle. Kouluun tulee kirjasto, kaksi hyvin varusteltua laboratorioluokkaa, tietokoneluokkia, keittiö ja taiteen, käsityön sekä muiden valinnaisaineiden tiloja. Lisäksi kouluun rakennetaan näyttämö konsertteja ja esityksiä varten. Ulos tulee parkkitilat 60 autolle ja 250 pyörälle.

”Koulurakennus on paikallaan vuosikymmeniä, joten on tärkeää, että sen toimintoja voidaan muuttaa tarpeen mukaan”, Levangerin kunnan projektivastaava Svein Roger Troset toteaa.

”Toimitamme kohteeseen joustavia ja energiatehokkaita elinkaariratkaisuja. Muun muassa ilmanvaihtoa ja lämpötilaa voi säädellä tarpeen mukaan”, Caverionin projektipäällikkö Arild Holthe sanoo.

Kuvia kohteesta voi ladata tämän linkin kautta:

http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=a30c580150958bf25e0167d32a922ea1

Lisätietoja:

Caverion Norge AS, Roar Andersen, viestintäjohtaja, puh. +47 908 30 310, roar.andersen@caverion.no

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: