10.02.2014 Sijoittajauutinen

Caverion yhteistyöhön kansainvälisen autoalan alihankkijan SMP:n kanssa Saksassa

Caverion yhteistyöhön kansainvälisen autoalan alihankkijan SMP:n kanssa Saksassa

Caverion toimittaa kiinteistötekniikkaa kansainvälisen, autoalan alihankkijana toimivan SMP:n uuteen tuotantolaitokseen Saksan Schierlingiin. Sopimukseen sisältyy lämmitys-, jäähdytys-, ilmanvaihto-, saniteetti- ja paineilmajärjestelmien asennus. Yhteensä 39 000 neliömetrin laajuisessa laitoksessa on tarkoitus aloittaa iskunvaimenninten ja muiden autonosien valmistus ja lakkaus marraskuussa 2014.

Vuoden loppuun mennessä uuteen tuotantolaitokseen on tarkoitus valmistua ruiskuvalu- ja lakkaushalli, korkeavarasto, kaikki asennus- ja varastohallit sekä energiakeskus ja hallintorakennukset. Ensimmäiset tuotantovälineet asennetaan uusiin halleihin jo maaliskuussa 2014.

– Olemme tyytyväisiä saadessamme yhteistyökumppaniksemme Caverionin, jolla on vaaditun järjestelmäosaamisen lisäksi paljon kokemusta tämän kokoluokan toimeksiannoista. Olemme luottaneet Caverionin osaamiseen jo Neustadt an der Donaussa sijaitsevaa SMP:n tuotantolaitosta rakennettaessa, sanoo tuotantolaitoksen johtaja Manuel Ötsch.

SMP on kansainvälinen autojen ohjaamon, ovien ja iskunvaimenninten verhousten valmistaja, jonka nimi vuoteen 2011 saakka oli Peguform. Konserni on yksi maailman 50 autoalan suurimmasta alihankkijasta. Uuden tuotantolaitoksen arvioidaan tuovan vuoteen 2017 mennessä 500 uutta työpaikkaa.

Uuden tuotantolaitoksen kuva on ladattavissa täältä:

http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=534f111bf51262f362fb4ef1c7275688

(Kuva: Schmidt Planungsgesellschaft mbH)

Lisätietoja:

Caverion, Holger Winkelsträter, tiedottaja, puh. +49 175 727 7063, holger.winkelstraeter@caverion.com

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: