18.12.2014 Sijoittajauutinen

Caverion vastaa Fingridin sähköasemien peruskunnossapidosta Lapissa

Caverion vastaa Fingridin sähköasemien peruskunnossapidosta Lapissa

Caverion ja kantaverkkoyhtiö Fingrid ovat tehneet sopimuksen Lapin kantaverkkoalueen sähköasemien peruskunnossapidosta vuosille 2015–2017. Teknisen huollon ja kunnossapidon sopimus sisältää Lapin alueen sähköasemien peruskunnossapidon, kuten laitteiden huollot ja asematarkastukset. Fingrid on jakanut kantaverkkonsa kahdeksaan sähköasemien kunnossapitoalueeseen, joista Lapin alue on pohjoisin.

Sopimus mahdollistaa myös erillisprojektien saamisen Lapin kantaverkkoalueella, jonne Fingrid Oyj on tekemässä lisäinvestointeja lähivuosina.

”Uusi sopimus mahdollistaa toimintamme kehittämisen vastaamaan paremmin myös Fingridin tarpeita. Sopimuskauden aikana pyrimme toimintamme laajentamiseen Lapin lisäksi myös muille Fingridin alueille”, sanoo kehitysjohtaja Jukka Luotolinna Caverion Industriasta.

”Turvallisuus on yksi toimintamme kulmakivistä ja olemme huomioineet myös Caverionin toimenpiteet työturvallisuuden kehittämiseksi. Syntyneellä sopimuksella koemme saavamme lisäarvoa myös jatkossa kehitykseen päivittäisen perustyön lisäksi”, kertoo Fingridin varatoimitusjohtaja Kari Kuusela.

Fingrid kuuluu Caverionin Teollisuus-asiakassegmenttiin.

Lisätiedot:
Caverion Industria Oy, Sanna-Mari Laitinen, viestintäpäällikkö, puh. 050 390 4443, sanna-mari.laitinen@caverion.fi 

Fingrid Oyj, Timo Heiskanen, kunnonhallintapäällikkö, puh. 030 395 4610, timo.heiskanen@fingrid.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: