04.07.2014 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa teollisuusasennuksia Fortumin Loviisan ydinvoimalaitoksella

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen Fortumin kanssa Loviisan ydinvoimalaitoksen jäähdytystornien teräsrakenteiden- ja putkistojen sekä sähkö- ja automaatiojärjestelmien asennuksista. Caverion vastaa projektin toteuttamisesta ja kaupan arvo on yli 2 miljoonaa euroa.

Caverion toteuttaa Fortumin Loviisan ydinvoimalaan neljän jäähdytystornin asennustyöt kokonaistoimituksena liittäen ne toimivaan laitokseen. Pääosa Loviisan ydinvoimalaitoksella tehtävästä asennustyöstä koostuu tornien runkorakenteiden teräsrakenneasennuksista, seinä- ja kattoeristyksistä sekä putkistoasennuksista. Lisäksi Caverion toteuttaa projektin sähkö- ja automaatioasennukset.

Asennustyöt ovat jo käynnistyneet sähkötöiden osalta. Projektin asennustyöt valmistuvat helmikuussa 2015.

Lisäksi Caverion ja Fortum ovat sopineet Loviisan ydinvoimalaitoksen venttiilihuolloista ja mekaanisista asennuksista seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä, kun voimme jatkaa vuosikymmenet jatkunutta laajaa ja onnistunutta yhteistyötä Fortumin kanssa”, kertoo Projektipalvelut-liiketoiminnan johtaja Ahti Nurkkala Caverion Industriasta.

Lisätietoja:
Sanna-Mari Laitinen, viestintäpäällikkö, Caverion Industria Oy, puh. 050 390 4443, sanna-mari.laitinen@caverion.fi 

Mika Harti, suunnittelupäällikkö, Fortum, puh. 050 453 2406, mika.harti@fortum.com

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tuottamalla, myymällä ja jakelemalla sähköä ja lämpöä sekä tarjoamalla energia-alan asiantuntijapalveluja. Yhtiön toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Baltiaan, Venäjälle ja Puolaan. Vuonna 2013 Fortumin liikevaihto oli 6,1 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,6 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 8 800 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: