15.08.2014 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa Oulun kauppakeskus Valkean sähköurakan

Caverion toteuttaa Oulun kauppakeskus Valkean sähköurakan

Caverion ja Skanska ovat tehneet sopimuksen Oulun Kauppakeskus Valkean sähköistystöistä. Urakkasopimuksen arvo on 3,5 miljoonaa euroa. Kauppakeskuksen rakennuttaja ja omistaja on Osuuskauppa Arina.

Projektin toteutus sisältää kauppakeskus Valkean hankkeeseen kuuluvien uuden kauppakeskuksen, pysäköintihallin, toimistotilojen, katetun kävelykadun sekä nykyisen kauppakeskusosan, Sampo-talon, saneerauksen kaikki sähköistystyöt.

Työt on aloitettu kesäkuussa ja kauppakeskus valmistuu vuoden 2016 alkupuolella.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme saaneet Caverionin yhteistyökumppaniksemme tähän ainutlaatuiseen hankkeeseen. On hienoa olla mukana tekemässä Oulun keskustasta entistäkin paremmin oululaisia sekä työ- ja vapaa-ajan matkailijoita palvelevaa kokonaisuutta”, sanoo aluejohtaja Sakari Jämsä Skanska Talonrakennuksesta.

Kauppakeskus Valkea toteutetaan Oulun ydinkeskustaan Galleria- ja Kauppuri-kortteleihin. Se muodostaa monipuolisen muodin ja palvelujen sisäkaupunkitilan, joka sisältää muun muassa Sokos-tavaratalon, runsaasti merkkiliikkeitä, ravintoloita ja kahviloita sekä Sokos Herkku -ruokakaupan. Kokonaisuutena investointi on yli 100 miljoonaa euroa.  

Lisätiedot:

Caverion Suomi, Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.fi 

Jakelu: NASDAQ OMX, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: