05.05.2014 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa LVI-työt Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Säderakennukseen

Caverion toteuttaa LVI-työt Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Säderakennukseen

Caverion ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kiinteistöhallinto ovat allekirjoittaneet sopimuksen Puijon sairaalan Säderakennuksen LVI-töistä sekä suunnittelun ohjauksesta. Sopimuksen arvo on noin 4 miljoonaa euroa. Asennustyöt valmistuvat kesällä 2015.

Caverion vastaa Säderakennuksen lämmitysjärjestelmien, vesi- ja viemärijärjestelmien, ilmanvaihtojärjestelmien ja kylmäteknisten järjestelmien asennuksista. Sopimukseen kuuluvat myös sairaalakiinteistössä tarvittavien paineilmajärjestelmien sekä erillispoistojärjestelmän ja puhdasvesijärjestelmän asennus. Sairaalakiinteistössä on runsaasti erikoistiloja, kuten puhdastiloja, infektiosaleja, lyijyvuorattuja tiloja sekä avaussaleja, joiden toteuttamisessa edellytetään erikoisratkaisuja ja niiden toteutuksen hallitsemista. 

Uuteen rakennukseen keskitetään syöpähoidot ja patologian toiminnot. Rakennuksessa on kaksi maanalaista kerrosta sekä kolme kerrosta maan päällä. Rakennus liittyy pääsairaalan nykyiseen tunneliverkostoon.

Säderakennusta rakennetaan Puijon sairaalan tontille vuosien 2013–2015 aikana. Kohteen maanrakennus- ja perustustyöt käynnistyivät syksyllä 2013. Kolmikerroksisen rakennuksen pinta-ala on noin 10 000 neliömetriä. Säderakennuksen rakentamiskustannukset ovat 27 milj. euroa.

Lisätiedot:

Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi Oy, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.fi 

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: