21.01.2014 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa Expron uuden rakennuksen kaikki tekniset toteutusvaiheet Norjassa

Caverion toimittaa jäähdytys- ja ilmanvaihto-, valaistus-, sprinkleri- ja poistoputkijärjestelmät öljypalveluyhtiö Expron uuteen rakennukseen Norjassa. Sopimuksen arvo on 4,6 miljoonaa euroa. Projekti alkaa maaliskuussa 2014, ja sen arvioidaan valmistuvan heinäkuussa 2015.

Uudessa yhdistelmärakennuksessa on 3 200 neliötä toimistotiloja ja 6 400 neliötä teollisuustiloja.

”Rakennuksen toimistotiloissa käytämme Caverionin omaa, patentoitua ClimaCeil-jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmää, johon kaikki tekniset asennukset voidaan integroida. Teollisuusrakennukseen toimitamme ilmastoinnin, valaistuksen, sprinklerit ja imulaitteiston hitsausta varten”, myyntipäällikkö Erling Mellemstrand kertoo.

ClimaCeil-ilmavirtausta voidaan säätää tarvittaessa rakennuksen eri osissa, jolloin esimerkiksi rakennuksen pohjois- ja eteläpuolella voidaan käyttää eritasoista jäähdytystä.

ClimaCeil soveltuu nykyaikaisiin energiaa säästäviin automaatiojärjestelmiin. Se on päästötön ja takaa lähes äänettömän ilmanvaihdon ja jäähdytyksen ilman kylmän veden käyttöä katossa. Lisäksi ilmavirtausta ja lämpötilaa on helppo säätää.

Sopimus on tehty Block Berge Byggen kanssa, joka vastaa kaikista rakennusvaiheista kokonaisvastuusopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja:

Helene Johansen, tiedottaja, Caverion Norge AS, puh.: +47 404 999 22, helene.johansen@caverion.no

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: