12.11.2014 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa kiinteistötekniikkaa yli 15 miljoonan arvosta Saksan eläkevakuutusliitolle

Caverion toimittaa kiinteistötekniikkaa yli 15 miljoonan arvosta Saksan eläkevakuutusliitolle

Caverion on sopinut Saksan eläkevakuutusliitto Deutsche Rentenversicherung Bundin kanssa lämmitys-, jäähdytys-, viemäröinti-, ilmanvaihto- sekä turvallisuus- ja palontorjuntajärjestelmien toimittamisesta Berliinissä sijaitsevaan hallintorakennukseen. Hankkeen arvo on 15,6 miljoonaa euroa ja se sisältää projektin toteutuksen ja johtamisen. Työt kohteessa on jo aloitettu ja ne valmistuvat vuoden 2016 alkupuolella.

Deutsche Rentenversicherung Bund (DRV) on aloittanut laajat kunnostustyöt kaikissa Berliinin hallintorakennuksissaan. Noin 100 metriä korkea tornitalo valmistui vuonna 1977. Rakennukseen asennetaan muun muassa yli 14 000 sprinkleriä sekä savunpoiston painejärjestelmät palomieshisseihin ja turvaportaisiin. Konferenssitiloihin asennetaan savun- ja lämmönpoistojärjestelmät. Kattavaan tekniseen laitteistoon sisältyy erilaisia erityisominaisuuksia kuten jäähdytyskatot sekä keskusilmastointilaitteiden lämmön- ja sadeveden talteenotto. 

”Useiden 70-luvun lopulla ja 80-luvulla rakennettujen tornitalojen tekniikka on ylittänyt puoliintumisaikansa, ja rakennukset ovat kiireellisen peruskorjauksen tarpeessa. Lisäksi palontorjuntajärjestelmät ovat kehittyneet suuresti viime vuosikymmeninä”, kertoo Caverionin Saksan suurhankkeista vastaava johtaja Manfred Kölbl. ”Rakennusten keskimääräinen kokonaiskäyttöikä laskee jatkuvasti. Tornitalojen kunnostus ja remontointi on siksi entistä tärkeämpää.”

Kuva rakennuksesta ladattavissa täältä:
http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=c464ef81d239c0f2d329f0dd48d6fd5a

Lisätietoja: 
Caverion Saksa, Barbara Gehrmann, tiedottaja, tel. +49 175 727 7064, barbara.gehrmann@caverion.de

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: