16.12.2014 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa kiinteistötekniikkaa lähes 7 miljoonan arvosta Huddingen sairaalan uuteen lääketieteelliseen koulutuskeskukseen Ruotsissa

Caverion toimittaa kiinteistötekniikkaa lähes 7 miljoonan arvosta Huddingen sairaalan uuteen lääketieteelliseen koulutuskeskukseen Ruotsissa

Caverion on sopinut kiinteistökehittäjien Arcona ja Veidekke Bygg Stockholmin kanssa sähköistys-, lämmitys-, vesi-, viemäröinti-, ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmien toimittamisesta uuteen Technology for Health -koulutuskeskukseen Huddingen sairaalan yhteyteen Ruotsin Tukholmassa. Sopimuksen arvo on noin 6,8 miljoonaa euroa ja se sisältää asiantuntijapalvelut sekä projektinhallinnan ja toteutuksen. Työt kohteessa on jo aloitettu ne valmistuvat toukokuussa 2016. 

Koulutuskeskuksen omistaa kiinteistöyhtiö TKV Fastighets AB ja tilojen käyttäjiä tulevat olemaan muun muassa Kuninkaallinen teknillinen korkeakoulu (Kungliga Tekniska Högskolan), Karoliininen instituutti ja Punainen Risti. Rakennuksen kokonaispinta-ala on yli 20 000 neliötä ja se sisältää opetustiloja, luentosalin ja laboratorioita.

”Olemme iloisia tiiviistä yhteistyöstä Arconan kanssa. Osaamisellamme edistämme useiden teknisten osa-alueiden toimivuutta uudessa koulutuskeskuksessa”, sanoo Caverionin Tukholman-alueen johtaja Anders Buskas.

TKV Fastighets AB:n omistavat puoliksi SveaNor Fastighets AB ja Hemsö AB.

Lisätietoja:

Caverion Ruotsi, Christel Svensson, viestintäpäällikkö, puh. +46 8 705 3217, christel.svensson@caverion.se

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: