10.10.2013 Sijoittajauutinen

Caverionin ja YIT:n yhteistyö jatkuu vakaana Venäjän asuntorakentamisessa

Caverionin ja YIT:n yhteistyö jatkuu vakaana Venäjän asuntorakentamisessa

Kiinteistötekniikkayhtiö Caverion on allekirjoittanut sopimuksen YIT St. Petersburgin kanssa Pietariin rakennettavan asuintalon taloteknisten järjestelmien toteutuksesta.

Urakkasopimuksen arvo on noin 2 miljoonaa euroa. Sopimus käsittää asuinkerrostalon talotekniset järjestelmät, putkistot, ilmanvaihdon ja sähköistyksen.

Uusi asuintalo KIMa 1 sijaitsee Vasilin saarella lähellä Pietarin keskustaa viheralueiden ympäröimällä viihtyisällä asuntoalueella. Korkeatasoisesti varustellussa YIT Koti -talossa on 13 kerrosta ja kaikkiaan 176 asuntoa. YIT viimeistelee asunnot ”avaimet käteen” -periaatteella. Asuintalon erikoisuuksia ovat muuan muassa isot parvekkeet, osassa asuntoja olevat huoneistokohtaiset saunat sekä maanalainen parkkihalli.

”Caverionia ja YIT:tä yhdistää monivuotinen hyvä ja tehokas yhteistyö asuntokohteiden toteuttamisessa Pietarissa. Laadukas asennustyö ja täsmälliset aikataulut ovat tehneet Caverionista luotettavan kumppanin asuntorakennusprojekteissamme. Uusi sopimus yhteistyöstä KIMa 1 -kohteessa on jälleen yksi askel yhteistyömme kehittämisessä”, sanoo YIT St. Petersburgin pääjohtaja Mihail Voziyanov.

Caverionin toteuttamat talotekniset työt valmistuvat joulukuussa 2014. Koko kohteen arvioidaan valmistuvan kesällä 2015.

Lisätiedot:
Seppo Hakala, pääjohtaja, ZAO Caverion St.Petersburg, puh.  +7 (921) 912 20 72, Seppo.Hakala@caverion.ru

YIT on rakennusalan edelläkävijä, joka luo vetovoimaisempaa ja kestävämpää kaupunkiympäristöä Suomessa, Venäjällä, Baltian maissa, Tšekissä ja Slovakiassa. YIT rakentaa asuntoja, toimitiloja ja infrastruktuuria, kehittää kokonaisia alueita sekä tarjoaa kuluttajille asumisen ratkaisuja. YIT:llä on yli 100 vuoden kokemus ja vahva markkina-asema: Suomessa se on suurin asuntojen rakentaja ja Venäjällä merkittävin ulkomainen asuntorakentaja. Suomessa YIT on myös yksi suurimmista toimitila- ja infrarakentajista. Yhtiö työllistää yli 6 000 henkilöä seitsemässä maassa. Vuonna 2012 yhtiön liikevaihto oli noin 2,0 miljardia euroa. YIT:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.yit.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: