17.09.2013 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa EOS GmbH:n uuden teknologia- ja asiakaskeskuksen kiinteistötekniikan Saksassa

Caverion toteuttaa EOS GmbH:n uuden teknologia- ja asiakaskeskuksen kiinteistötekniikan Saksassa

Caverion Deutschland toteuttaa teollisen 3D-painatuksen markkinajohtaja EOS GmbH:lle uuden teknologia- ja asiakaskeskuksen kiinteistötekniikan. EOS rakennuttaa yrityksen päätoimipaikkaan Saksan Kraillingiin modernin ja kestävän teknologia- ja asiakaskeskuksen, johon tulee lisäksi tiloja yli 300 työntekijälle. Rakennuksen on tarkoitus valmistua kesällä 2014.

Rakennuksessa on kolme kerrosta sekä maanalainen pysäköintihalli. Noin 17 000 neliömetrin bruttokerrosalaan sijoitetaan joustavia tila- ja työpisteratkaisuja mahdollistavia toimistotiloja, neuvottelu- ja koulutustiloja, laboratorioita, tuotantoalue sekä työpaikkaravintola keittiöineen.

Energiatehokkaan konseptin mukaisesti koko rakennuksen lämmöntarve katetaan uusiutuvalla energialla. Saksan ENEV 2009 -energiansäästödirektiivin mukaiset tavoitearvot alittuvat yli 30 prosentilla. Energiansäästö onnistuu optimoimalla lämmöneristys, hoitamalla lämmitys ja viilennys pohjaveden ja lämpöpumppujen avulla sekä hyödyntämällä lasersintrausjärjestelmien hukkalämpö ja viereisen hakelaitoksen tuottama lämpö.

Lisätietoja:
Barbara Niedermeier, tiedottaja, Caverion Deutschland GmbH, puh. +49 991 3104 287, +49 175 7277 064, barbara.niedermeier@caverion.de

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: