09.09.2013 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa kiinteistöteknisiä järjestelmiä Stuttgartissa rakennettavaan Milaneo-kortteliin

Caverion toimittaa kiinteistöteknisiä järjestelmiä Stuttgartissa rakennettavaan Milaneo-kortteliin

Caverion Deutschland GmbH on tehnyt sopimuksen taloteknisten järjestelmien toimittamisesta Saksassa Stuttgartin Mailänder Platzille rakennettavaan uuteen Milaneo-kortteliin. Työt on aloitettu elokuussa ja niiden on määrä valmistua vuoden 2015 kesäkuussa.

Caverion toimittaa modernit ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät sekä savunpoistolaitteistot kortteliin rakennettavaan kokonaispinta-alaltaan noin 43 000 neliömetrin ostoskeskukseen. Ilmanvaihtojärjestelmä kierrättää tunnissa lähes miljoona kuutiometriä ilmaa myymälä- ja varastotiloissa sekä yli 600 000 kuutiometriä noin 1700 autolle mitoitetussa parkkihallissa.

Kolmikerroksisen ostoskeskuksen yläpuolelle rakennetaan yli 400 asuntoa, yli 7 000 neliömetriä toimistotiloja sekä 165 huoneen hotelli. Caverion toimittaa tilojen ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät sekä kaikki putkistot.

Caverionin toimittamat talotekniset järjestelmät ja laitteet ovat energiatehokkaita ja varmistavat alhaisen energiankulutuksen, mikä on olennaista kestävän kehityksen mukaisessa rakentamisessa. Saksan kestävän rakentamisen yhdistys DGNB (nimi saksaksi) onkin myöntänyt rakennukselle kultaisen etukäteissertifikaatin jo ennen rakennustöiden aloittamista.

Kuvia Milaneon ostoskeskuksesta on ladattavissa tästä linkistä: http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=71be6b626db3d63685ab82294590990f

Lisätietoja:

Barbara Niedermeier, markkinointi ja viestintä, Caverion Deutschland GmbH, puh. +49 991 3104 287, barbara.niedermeier@caverion.de

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: