17.10.2013 Sijoittajauutinen

Caverion tuottaa Keskolle ylläpitopalvelut pääkaupungin kauppapaikkoihin sekä valtakunnalliset kiinteistövalvomo- ja HelpDesk-palvelut

Caverion tuottaa Keskolle ylläpitopalvelut pääkaupungin kauppapaikkoihin sekä valtakunnalliset kiinteistövalvomo- ja HelpDesk-palvelut

Caverion ja Kesko ovat tehneet uuden yhteistyösopimuksen Keskon pääkaupunkiseudulla sijaitsevien kauppapaikkojen ylläpitopalveluista sekä valtakunnallisista kiinteistöHelpDesk- ja kiinteistövalvomopalveluista.

Sopimuksen mukaan ylläpitopalvelut sisältävät teknisen manageerauksen, teknisen huollon ja hoidon sekä kaikkien kiinteistön ylläpitopalveluiden johtamisen noin 130 Keskon pääkaupunkiseudun kohteeseen, joiden laajuus on yhteensä lähes 500 000 neliömetriä.

Kiinteistövalvomon palvelut käsittävät valvomoon liitettävien kohteiden hälytyspalvelun ja prosessien seurannan etäyhteyden avulla. Kiinteistövalvomoon on liitetty noin 150 ympäri maan olevaa kiinteistöä. Kaikki kiinteistöihin liittyvät palvelupyynnöt ja vikailmoitukset hoidetaan Caverionin KiinteistöHelpDeskin kautta valtakunnallisesti yli 700 Keskon kauppapaikkaan.   

Palvelujen piirissä olevat kiinteistöt ovat muun muassa K-citymarketteja, K-marketteja, K-supermarketteja, Anttila-tavarataloja, K-rautakauppoja ja VV-autotaloja sekä Keskon pääkonttori Helsingin Katajanokalla.   

– Caverionin koeteltu ammattitaito ja vankat resurssit pystyvät täyttämään hyvin niin normaaliin ylläpitoon kuin poikkeustilanteisiinkin liittyvät tarpeemme. Keskon pitkäaikainen yhteistyö Caverionin kanssa saa nyt jatkoa. Tutun ”Caverin” kanssa on helppo jatkaa yhteistyötä, sanoo ylläpitoyksikön päällikkö Jukka Anttila Keskosta.

Kiinteistöjen energiankulutuksen seuranta ja hallinta ovat keskeisellä sijalla ylläpitopalveluissa. Kiinteistövalvomo mahdollistaa kiinteistöjen energiatehokkuuden optimoinnin ja niiden tehokkaan käytön. 

– Yhteistyömme Keskon kanssa on jatkunut pitkään ja olemme kehittäneet yhdessä palvelu- ja toimintamalleja. Olemme hyödyntäneet monipuolisesti laajaa kokonaispalveluamme Keskon kiinteistöissä energianhallinnassa, teknisessä huollossa ja palvelujen johtamisessa. Oman toimintamme periaatteena on, että teemme asiat kerralla kuntoon, ihmisiimme voi luottaa ja asiakkaan kustannukset pysyvät kurissa, sanoo liiketoimintaryhmän johtaja Pekka Pöykkö Caverionista.

Lisätietoja: 

Pekka Pöykkö, liiketoimintaryhmänjohtaja, Caverion Suomi Oy, puh. 0400 618 151, pekka.poykko@caverion.fi
Jukka Anttila, ylläpitoyksikön päällikkö, Ruokakesko Oy, puh. 010 53 22958, jukka.k.anttila@kesko.fi

Kesko (www.kesko.fi) on vähittäiskaupan osaaja, joka tuo kauppojensa kautta elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 2 000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: