28.11.2013 Sijoittajauutinen

Caverion suunnittelee ja asentaa kiinteistötekniikan Vilnaan rakennettavaan toimistorakennukseen Liettuassa

Caverion suunnittelee ja asentaa kiinteistötekniikan Vilnaan rakennettavaan toimistorakennukseen Liettuassa

Caverion ja K29-yhtiö ovat allekirjoittaneet sopimuksen kiinteistötekniikan suunnittelusta ja asennuksesta Vilnaan rakennettavaan toimistorakennukseen. Sopimus kattaa lämmityksen, ilmanvaihdon, ilmastoinnin, putkistojen, palontorjunnan ja rakennusautomaation suunnittelun ja toteutuksen. Sopimuksen arvo on noin 4 miljoonaa euroa.

”Rakennuksen laatu ja kestävyys riippuvat pääosin suunnitteluratkaisuista ja laadukkaasta talotekniikasta. Caverionilla on vankka kokemus ja kansainvälistä osaamista tällä alueella. Siksi valitsimme Caverionin alihankkijaksemme”, K29:n johtaja Domas Kačinskas kertoo.

Liiketoimintakeskus K29 nousee Vilnaan Nerisjoen rannalle. Laajan puistoalueen ympäröimään rakennukseen tulee 14 250 neliömetriä vuokrattavaa toimistotilaa ja rakennuksen ympärille sekä kahteen maanalaiseen kerrokseen on suunniteltu paikoitustiloja 560 autolle. Kohteen työt on aloitettu ja asennustöiden suunnitellaan alkavan työmaalla keväällä 2014. Toimistorakennus valmistuu suunnitelmien mukaan joulukuussa 2014.

Hankkeen toteuttava yhtiö K29 on kiinteistöihin ja yksityisomaisuuden sijoituksiin keskittyneen Lords LB Asset Managementin omistama sijoitusyhtiö, jota valvoo Liettuan Pankki.

Kuvia toimistorakennuksesta on ladattavissa täältä:
http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=845eaec3a6f1befa0d194612ac42530f

Lisätietoja:
Egidijus Šydeikis, toimitusjohtaja, UAB Caverion Lietuva, puh. +370 687 22029, egidijus.sydeikis@caverion.lt

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: