25.09.2013 Lehdistötiedote

Caverion osallistuu Kiirunan kaupungin muutokseen Ruotsissa

Caverion Sverige AB on sopinut sähkö-, lämpö- ja ilmastointiasennusurakasta 46 asuntoa sisältävässä 14 uuden kiinteistön rakennusurakassa Ruotsin Kiirunassa. Urakka on jo käynnissä, ja sen arvioidaan valmistuvan syksyllä 2014. Tilauksen arvo on yli miljoona euroa.

Työ on osa Kiirunassa käynnissä olevaa suurta kaupungin muutosprosessia, jossa osia Kiirunan keskustasta siirretään uuteen paikkaan. Kaivostoiminnan aiheuttamien maaperämuutosten vuoksi LKAB: n rakentaa korvaavia huoneistoja taloille, jotka joudutaan purkamaan.

Caverion vastaa sähkö-, lämpö- ja ilmastointiasennusten kokonaistoimituksesta. Sopimus on jatkoa aiemmalle yhteistyölle, jossa Caverion teki vastaavat asennukset uudella Jägarskolanin asuinalueella.

– Olemme erittäin mielellämme mukana tässä projektissa, sillä kyseessä on ensimmäinen Kiirunan kaupungin muutokseen liittyvä asuntojen uudisrakennusprojekti. Kokonaisvastuun myötä meidän on helpompi sovittaa yhteen työtapoja ja rutiineja, sanoo Caverion Sverige AB:n aluepäällikkö Daniel Lundberg.

Lisätiedot:

Daniel Lundberg, aluepäällikkö, Caverion Sverige AB, puh. +46 980 62961, daniel.lundberg@caverion.se

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: