Särkänniemi: huvipuiston laiteasennukset haastavissa olosuhteissa

Olemme toimineet Särkänniemen huvipuiston laiteasennusten puitesopimustoimittajana vuodesta 2016. Toimitamme Särkänniemeen laiteasennus- ja -korjausprojekteja huvipuistosesongin ulkopuolella. Turvallisuus on erittäin tärkeää huvipuistoympäristössä, jonka asiakkaina on myös pieniä lapsia.

Asennus- ja korjaustöitä Särkänniemessä

Tampereen matkailuvetonaula Särkänniemi on Suomen toiseksi suurin huvipuisto, jossa vierailee vuosittain yli 600 000 kävijää. Huvipuistosesongin ulkopuolella puistossa tehdään monenlaisia kunnossapito- ja laiteasennustöitä. Kaikkien töiden tärkeänä lähtökohtana on turvata huvipuiston kävijöiden turvallisuus kaikissa tilanteissa.

Caverion on ollut Särkänniemen puitesopimustoimittaja vuodesta 2016 asti. Olemme yhdessä laitevalmistajien edustajien kanssa tehneet kaikkien uusien laitteiden mekaaniset asennukset sekä vastanneet tarvittaessa vanhojen laitteiden siirtoprojekteista puiston uudistumisen yhteydessä. Lisäksi teemme vuosittain laajoja huolto- ja korjausprojekteja sekä laitteiden modernisointia Särkänniemen oman kunnossapitotiimin tukena.

Hype: vuoristoradan asennus ennätysajassa

Tähänastisista hankkeistamme suurin on ollut Hype-vuoristoradan sähkö-mekaaninen asennus vuonna 2017. Yhdysvaltalaisen Premier Ridesin valmistama Hype on rakenteeltaan aiemmista laitteista poikkeava, sillä se oli valmistuessaan Pohjoismaiden ensimmäinen kolmesti laukaistava vuoristorata ja myös koko Suomen korkein laukaistava vuoristorata.

Hankkeen laajuuden vuoksi laitteen pystytys aloitettiin jo tammikuussa ja mekaaninen asennus tehtiin kokonaan kaikkein kylmimpänä ja pimeimpänä vuodenaikana. Rajallisen työtilan vuoksi käytimme työskentelyssä vuorojärjestelyä, jonka ansiosta työt etenivät nopeasti haastavista olosuhteista huolimatta. Teimmekin laitevalmistajan asennusennätyksen: vuoristorata saatiin pystytettyä vain kuudessa viikossa. Teimme Hypeen myös sähköasennukset.

Pitkä yhteistyö takaa laitteiden turvallisuuden ja toimivuuden

Turvallisuus on erityisen suuressa roolissa Särkänniemessä. Laitteiden ja laitealueiden turvallisuus on taattava kaikissa tilanteissa, koska laitteet kuljettavat ihmisiä ja puiston alueella kuljeskelee kesäisin paljon lapsia.

Pitkään jatkunut yhteistyö Caverionin ja Särkänniemen mahdollistaa turvallisuuden varmistamisen laitteiden mekaanisessa asennuksessa. Monipuolisen osaamisemme ansiosta pystymme hoitamaan meille annetut osa-alueet kokonaisvaltaisesti ja toimittamaan projektit annetussa ajassa.

”Caverion on paras kaveri huoltoasioissa niin akuuteissa asioissa kuin pidemmän aikavälin suunnittelussakin”, toteaa Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.  ”Caverionin toiminnassa vakuuttaa erityisesti ratkaisuhakuisuus ja halu olla samalla puolella asiakkaan kanssa. Asiat hoidetaan kerralla kuntoon huomioiden myös pitkä aikavälin korjaus- ja huoltotarpeet.”

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin