01 Aerial North 003_kleiner.jpg
15.01.2024 Sijoittajauutinen

Caverionille 50 miljoonan euron projekti Saksassa – sairaala rakentuu vanhan lentokentän paikalle

Caverion toteuttaa uuden sairaalan jäähdytys-, lämmitys- ja saniteettijärjestelmät. Caverion voitti projektin monivaiheisessa, EU:n laajuisessa julkisessa tarjouskilpailussa, jonka järjesti Lounais-Saksan sairaala-allianssi Klinikverbund Südwest.

Uusi sairaala rakentuu hyvään sijaintiin entiselle lentokentälle Sindelfingenin ja Böblingenin kaupunkien väliin. Optimaalisen tilankäytön ansiosta viisikerroksisen rakennuksen bruttopinta-ala on 112 000 neliömetriä, kattaen 700 yleissairaanhoidon potilasvuodetta, 13 leikkaussalia, tukiyksiköt sekä erillisen teknisen kerroksen. Sairaala varustetaan uusimmalla kiinteistötekniikalla energiatehokkuuden varmistamiseksi.

"Caverionilla on laaja kokemus sekä teknisenä pääurakoitsijana toimimisesta että laajojen ratkaisujen toimittamisesta sairaaloihin, toimistorakennuksiin, teollisuuslaitoksiin ja lentokentille. Olemme asiakkaillemme kokenut kumppani teknisesti vaativissa hankkeissa, ja hyvin tyytyväisiä, että Klinikverbund Südwest luottaa meihin”, sanoo Caverionin Saksan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

Lue lisää palveluistamme

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Barbara Gehrmann, markkinointi ja viestintä, Caverion Saksa, +49 991 3104 287, barbara.gehrmann@caverion.com
Tilaa tiedotteet: