Signing.jpg From the left: Uno Lundberg, CEO Caverion Sweden, Charlotta Björklund, Head of Operational Excellence Saab, Christian Luiga CFO and Vice VD Saab and AnnaCarin Grandin CEO & President Coor.
16.04.2024 Sijoittajauutinen

Caverion vastaamaan Saabin kiinteistöjen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta Ruotsissa - vahvistaa asemaansa yhtenä Ruotsin suurimmista teknisen huollon ja kunnossapidon toimijoista

Caverion on solminut Saab AB:n kanssa sopimuksen Saabin kiinteistöjen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta Ruotsissa. Caverion vastaa Saabin korkeita turvallisuusvaatimuksia noudattavien kiinteistöjen toiminnasta ja hallinnoinnista.

Caverionilla on laaja kokemus teknisestä huollosta ja kunnossapidosta, kiinteistöjohtamisesta sekä työskentelystä kriittisissä tuotantoympäristöissä, joissa varmistamme asiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden ja optimoimme kiinteistöjen arvoa elinkaarinäkökulmasta.

"Olemme iloisia ja otettuja Saabin luottamuksesta. Yhtenä Ruotsin suurimmista teknisen huollon ja kunnossapidon toimijoista tehtävämme on tarjota tehokkaita palveluja ja ratkaista ennakoivasti haasteita, jotta Saab voi keskittyä ydinliiketoimintaansa, ja jotta Saab voi säilyttää kiinteistöjensä arvon tai jopa kasvattaa sitä", sanoo Uno Lundberg, Caverion Ruotsin divisioonajohtaja.

Saab on maailman johtava sotilas- ja siviilituotteiden sekä -ratkaisujen toimittaja ja Ruotsin suurin puolustusteollisuuden yritys. Saabin järjestelmät ja tuotteet ovat nykyään suurelta osin osa Ruotsin sotilaallista puolustusta.

Lue lisää kiinteistöjohtamisen palveluistamme: www.caverion.fi/katalogi/palvelut/kiinteistojohtaminen/

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Erika Björnesparr, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Ruotsi erika.a.bjornesparr@caverion.com, tel. +46 73 050 92 85 Marcus Sandlund, Myyntijohtaja, Caverion Ruotsi marcus.sandlund@caverion.com, tel. +46 70 088 73 75  
Tilaa tiedotteet: