08.05.2024 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa prosessisähkö- ja instrumentointiasennuksia Stora Enson Oulun tehtaalla

Stora Enso Oulu Oy on valinnut Caverionin toteuttamaan prosessisähköistykseen ja instrumentointiasennuksiin liittyviä töitä Oulun tehtaalla. Työt liittyvät hankkeeseen, jossa sen Oulun tehtaan toinen tuotantolinja muutetaan kuluttajapakkauskartonkilinjaksi.


”Olemme iloisia päästessämme näyttämään osaamistamme tähän hankkeeseen, joka jatkaa mittavien investointien sarjaa kotimaisessa metsäteollisuudessa. Caverionilla on valtakunnan kattavin projekti- ja asennusosaamisen verkosto. Palveluksessamme on satoja ammattitaitoisia asentajia, joilla on vahva kokemus prosessisähköistyksestä ja instrumentointiasennuksista”, toteaa Kari Aalto, liiketoimintaryhmän johtaja, Caverion infrastruktuuri ja teollisuuden projektit.

Hankkeella on suuri työllistävä vaikutus Oulun alueella seuraavan vuoden ajan. Caverionin osalta työt ovat alkaneet maaliskuussa 2024 ja päättyvät vuoden lopussa.

Lue lisää projektiasennuspalveluistamme

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoa:   Kari Aalto, liiketoimintaryhmän johtaja, Caverion Teollisuus, infrastruktuuri ja teollisuuden projektit, puh. +358 40 5662127, kari.aalto@caverion.com
Tilaa tiedotteet: