AP Pension & Nykredit © Henrik Ohsten.jpg
30.01.2024 Sijoittajauutinen

AP Pension ja Nykredit valitsivat Caverionin uuden pääkonttorinsa teknisen huollon kumppaniksi Kööpenhaminassa

 

Tanskalainen eläkeyhtiö AP Pension ja finanssiyhtiö Nykredit ovat valinneet Caverionin vastaamaan pääkonttorinsa teknisestä huollosta ja kunnossapidosta. Lähes 2 300 työntekijää muuttaa keväällä uusiin tiloihin kehittyvälle Nordhavnin alueelle Kööpenhaminassa. Caverionin kanssa tehty sopimus kattaa 75 000 neliömetrin pääkonttorin kokonaisuudessaan. 

"Tulevaisuudessa meidän pitää jatkuvasti keskittyä kiinteistöjen käyttöön ja hyödyntämiseen, ja myös jatkuvaan raportointiin. Caverionilla on edistyksellisiä ratkaisuja ja data-analyysia kiinteistöjen päivittäisestä toiminnasta, joten on luontevaa valita heidät kumppaniksi. Meillä AP Ejendommessa ei ole omia kiinteistönhallinnan ja energiaoptimoinnin asiantuntijoita, joten tarvitsemme asiantuntijan tukemaan kunnianhimoisia strategisia tavoitteitamme hiilineutraaliuteen ja työyhteisön diversiteettiin liittyen. Meille on tärkeää, että toimittajamme ja kumppanimme huolehtivat sosiaalisesta vastuusta, kuten tässä tapauksessa Caverion”, sanoo Helle Haugsted, AP Ejendommen, AP Pensionin tytäryhtiön, kaupallinen johtaja.

Uusi rakennus herättää ylpeyttä 

Uusi pääkonttori, Svanemølleholm, on suunniteltu vuorovaikutukseen ympäröivän yhteisön kanssa, ja siellä on jatkossa mm. kaikille avoin kahvila ja kuntokeskus. Vuorovaikutuksen uskotaan tuovan hyötyjä henkilöstölle, liiketoiminnalle ja paikalliselle alueelle. Svanemølleholm rakennetaan tanskalaisen vapaaehtoisen kestävyysluokan mukaisesti (FBK), ja rakennukselle odotetaan myös DGNB Gold- ja Diamond-sertifikaatteja korkeasta arkkitehtonisesta laadusta. 

"Me Caverionilla olemme ylpeitä siitä, että saamme olla osa tätä upeaa rakennusta Nordhavnissa, joka on houkutteleva ja suosittu alue uudisrakentamiselle ja joka edustaa Tanskan kunnianhimoisinta kaupunkisuunnittelua. Räätälöidyt palvelumme tukevat AP Pensionin pyrkimystä luoda henkilöstölleen ja yli 250 päivittäiselle vieraalleen kestävän kehityksen mukainen ja innovatiivinen työympäristö. Asiantuntijoidemme tiimi on työskennellyt kohteessa jo vuoden alusta, ja heille Svanemølleholm merkitsee erittäin paljon”, sanoo Carsten Sørensen, Caverion Tanskan divisioonajohtaja. 

Osana sopimusta Caverionilla on pääkonttorilla paikalla tiimi, jolla on useiden teknisten alojen erikoisosaamista. Caverionin etähallintapalvelut auttavat optimoimaan kiinteistön energiankulutusta ja varmistavat kiinteistön olosuhteiden älykkään valvonnan vuorokauden ympäri. 

Tietoa Svanemølleholmista: 

Asiakas: AP Ejendomme P/S 
Pääurakoitsija: MT Højgaard 
Arkkitehti: PHL Arkitekter 
DGNB Gold -sertifioitu

Kuva: Henrik Ohsten

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Maja Nordal Brenøe, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Tanska, maja.n.brenoee@caverion.com 
Tilaa tiedotteet: