HDC_julkisivu_ilta_544x438.jpg Telia Finland
30.06.2023 Sijoittajauutinen

Caverion jatkaa Telian kumppanina datakeskusten ylläpidossa Suomessa

Telia Finlandin ja Caverionin kumppanuus datakeskusten ylläpidossa jatkuu. Sopimuksen optiokaudella Caverion vastaa edelleen Telia Helsinki Data Centerin sekä muiden Telian isojen ja keskisuurten laitesalikiinteistöjen ylläpidosta.

Eri puolilla Suomea sijaitsevat Telian sadat laitesalit ovat viestiliikenteen kannalta kriittisiä tiloja, ja niiden häiriöttömän toiminnan turvaaminen edellyttää ylläpidolta ympärivuorokautista valmiutta. Caverion vastaa kokonaisvastuullisesti laitesalien kaikkien taloteknisten järjestelmien teknisestä huollosta ja kunnossapidosta sekä kiinteistöjen muista palveluista. Ylläpitosopimus sisältää myös etähallinta- ja valvomopalvelut. 

Caverion Drive parantaa olosuhteiden hallintaa

Laitesaleihin on viime vuosina lisätty olosuhdevalvontaa yhdessä Telian kanssa kehitetyn Caverion Drive -ratkaisun avulla. Olosuhteiden hallinta paranee ja etähallinnalla pystytään suorittamaan toimenpiteitä, jotka muuten vaatisivat huoltoasentajan käyntiä kohteessa. Näin saavutetaan merkittäviä säästöjä kiinteistöjen ylläpidossa.

"Palvelumme tukevat Telian omaa ydinliiketoimintaa, ja olemme sitoutuneita Telian vastuullisuustavoitteisiin ja kiinteistöjen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Voimme olla ylpeitä työstämme, jolla varmistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä älykkäästi ja vastuullisesti ", sanoo Caverion Suomen ja Baltian divisioonajohtaja Ville Tamminen.

Kuva: Telia Finland

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätiedot: Pasi Vartiainen, myyntijohtaja, Caverion Suomi Oy, pasi.vartiainen@caverion.com, puh. +358 50 343 3171
Tilaa tiedotteet: