Campus Deggendorf Germany.jpg © Deggendorf Institute of Technology
04.09.2023 Sijoittajauutinen

Caverion jatkaa kumppanuuttaan Deggendorfin teknillisen ammattikorkeakoulun kanssa Saksassa

Caverion jatkaa kumppanuuttaan Deggendorfin teknillisen  ammattikorkeakoulun kanssa Saksassa

Caverion on uusinut sopimuksen teknisistä palveluista kiinteistöihin Deggendorfin teknillisen ammattikorkeakoulun kanssa. Caverion voitti julkisen tarjouskilpailun ja uusi sopimus jatkaa 25 vuotta kestänyttä kumppanuutta.

Uuden sopimuskauden aikana yhteistyön painopiste on energiatehokkuuden lisäämisessä ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä. Ammattikorkeakoulun kiinteistöt edistävät osaltaan Baijerin osavaltion tavoitetta ilmastoneutraaliudesta vuoteen 2040 mennessä.

Caverionin asiantuntijat ylläpitävät kampuksen teknisiä järjestelmiä lähes 45 000 neliömetrin alueella. "Viimeisen 25 vuoden ajan olemme kasvaneet yhdessä ja mukautuneet kehitystarpeisiin. Olen luottavainen tulevaisuuden suhteen ja näen kiinteistömme olevan hyvissä käsissä", sanoo professori Peter Sperber, ammattikorkeakoulun rehtori.

Valtion omistama Deggendorfin teknillinen ammattikorkeakoulu keskittyy opintoihin liiketalouden, tekniikan, digitalisaation ja terveydenhuollon aloilla. Ammattikorkeakoulussa on noin 9000 opiskelijaa.

Lue lisää kiinteistöjohtamisen palveluistamme

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Holger Winkelsträter, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Saksa, +49 89 374288 117, holger.winkelstraeter@caverion.com
Tilaa tiedotteet: