07.04.2022 Sijoittajauutinen

Kutsu Caverionin pääomamarkkinapäivään 2022

Caverion kutsuu analyytikot, institutionaaliset sijoittajat ja median edustajat Helsingissä järjestettävään pääomamarkkinapäiväänsä (CMD). Tapahtuma järjestetään tiistaina 10.5.2022 klo 11.00−14.45 Hilton Helsinki Strandissa (John Stenbergin ranta 4, Helsinki). Päivän esityksiä voi seurata myös suoran webcast-lähetyksen kautta osoitteessa www.caverion.fi/sijoittajat.

Pääomamarkkinapäivä keskittyy Caverionin liiketoimintanäkymiin ja suunnitelmiin luoda kestävää kasvua. Johdon esitykset avaavat Caverionin suunnitelmia kestävän kasvun ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseksi selkeällä erottautumisella markkinassa. Lisätietoa päivän aiheista julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Toimitusjohtaja Jacob Götzschen lisäksi päivän puhujia ovat Kari Sundbäck (johtaja, Palvelut, ratkaisut, digitaalisuus ja strategia) ja Riitta Palomäki (väliaikainen talousjohtaja) sekä muut Caverionin strategian ja liiketoiminnan painopistealueiden asiantuntijat.

Kaikkia päivän esityksiä voi seurata webcast-lähetyksen kautta. Caverionin verkkosivuilla osoitteessa www.caverion.fi/sijoittajat on lähempänä tilaisuutta tarkempaa tietoa webcast-lähetyksestä, tapahtuman aikataulusta sekä käytännön järjestelyistä. Myös esitysmateriaalit julkaistaan tapahtumapäivänä kyseisillä sivuilla. Tapahtuma ja kaikki esitysmateriaalit ovat englanniksi.

Ilmoittautuminen paikan päällä osallistumiseen

Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan 25.4.2022 mennessä englanninkielisellä lomakkeella, joka löytyy myös Caverionin verkkosivuilta osoitteesta www.caverion.fi/sijoittajat.

Koronaviruspandemiaan liittyvistä varotoimista johtuen osallistujamäärää voidaan joutua rajoittamaan Aluehallintoviraston asettaman, tapahtumapäivänä voimassa olevan enimmäisosallistujamäärän mukaan.

Ennen tilaisuuden alkua osallistujat ovat tervetulleita lounaalle Caverionin johdon kanssa. Lounas alkaa klo 11.00 Hilton Helsinki Strandissa samoissa tiloissa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa >>

Alustava ohjelma

11.00 – 12.00  Lounas Caverionin johdon kanssa

12.00 – 14.45  Esitykset

  • Kestävää kasvua selkeällä erottautumisella, Jacob Götzsche, toimitusjohtaja
  • Strateginen erottautuminen, Kari Sundbäck, johtaja, Palvelut, ratkaisut, digitaalisuus ja strategia
  • Liiketoiminnan painopistealueet (ryhmäkeskustelu), juontajana Niko Koivuniemi, strategia- ja kehitysjohtaja
  • Kestävä kasvu talouden näkökulmasta, Riitta Palomäki, väliaikainen talousjohtaja
  • Yhteenveto, Jacob Götzsche, toimitusjohtaja

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Milena Hæggström, sijoittajasuhteiden ja ulkoisen viestinnän johtaja, Caverion Oyj, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: