EcoVadis-Gold-2022.png
15.08.2022 Lehdistötiedote

Caverionille EcoVadis Gold -tunnustus – työstä kestävän kehityksen edistämiseksi

EcoVadis, maailman suurin yritysvastuullisuusarviointien tuottaja, on myöntänyt Caverionille Gold-tason tunnustuksen. Gold-tasolle luokitellut yritykset edustavat kestävän kehityksen parhaimmistoa maailmanlaajuisesti, eli sijoittuvat omalla alallaan parhaaseen 5 prosenttiin ja kaikista arvioiduista yrityksistä parhaaseen 8 prosenttiin.   

EcoVadiksen arviointi keskittyy 21 kestävän kehityksen kriteeriin neljässä luokassa: ympäristö, työelämän käytännöt ja ihmisoikeudet, hyvän liiketoiminnan periaatteet sekä vastuullinen hankinta. Caverion sai viime vuoden arvioinnissa Silver-luokituksen. Sen jälkeen yhtiö on edistynyt linkittämällä kestävän kehityksen teemat kiinteästi strategiaan, parantamalla turvallisuustasoa sekä sitoutumalla päästövähennystavoitteisiin.

“Tämä oli ensimmäinen kerta, kun saimme Caverionille konserninlaajuisen EcoVadis Gold-luokituksen, mistä olen todella iloinen. Kestävä kehitys onkin yksi avainteemoista uudessa strategiassamme. Olemme parhaillaan asettamassa tieteeseen perustuvia päästövähennystavoitteita ja esimerkiksi sähköistämässä huoltoautojamme niin nopeasti kuin vain markkina mahdollistaa”, sanoo Kari Sundbäck, Caverionin palveluista, ratkaisuista, digitaalisuudesta ja strategiasta vastaava johtaja.

EcoVadiksen arviontikriteerit pohjautuvat kansainvälisiin, kestävää kehitystä ohjaaviin standardeihin, kuten YK:n Global Compactin kymmenen periaatetta, ILOn yleissopimukset, GRI-mittaristo ja ISO 26000 -standardi. Vuonna 2007 perustettu EcoVadis on arvioinut tähän mennessä yli 90 000 yritystä, kattaen 200 toimialaa 160 maassa.

Lue lisää kestävästä kehityksestämme
Tutustu Kestävän kehityksen raporttiimme

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Susanna Hietanen, Senior Communications Manager, susanna.hietanen@caverion.com, +358 50 3595 701
Tilaa tiedotteet: