20.10.2022 Lehdistötiedote

Caverionin kiinteistöjohtamispalvelut varmistaa Trevian Asset Managementin hallinnoimien päivittäistavarankaupan kiinteistöjen toimivuutta

Caverion vastaa jatkossakin suomalaisen varainhoitoyhtiö Trevian Asset Management Oy:n hallinnoiman Finnish Groceries I Ky:n kauppakiinteistöjen teknisten palveluiden johtamisesta. Vuonna 2019 alkanut yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä.

Finnish Groceries I Ky:n omistamat päivittäistavarakauppakiinteistöt sijaitsevat ympäri maata ja niiden päävuokralaisina toimivat Kesko ja alueelliset S-ryhmän osuuskaupat.

Caverion vastaa kiinteistöjen tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon liittyvien palveluiden johtamisesta. Lisäksi palveluihin kuuluvat tekninen konsultointi ja projektinjohtopalvelut. Caverion on tukenut Treviania pitkäjänteisessä strategisessa kiinteistöjen ylläpidon suunnittelussa. Kiinteistöille on luotu pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelmat (PTS), joihin sisältyvät myös suunnitelmat kiinteistöjen energiaremonteista.   

Trevianin portfoliomanageri Olli-Pekka Randelin mukaan yhdessä Caverionin ammattilaisten kanssa on luotu proaktiivinen tapa johtaa päivittäistavarakauppoja sisältävää salkkua.

”Meille on tärkeää, että vuokralaisemme sekä Kesko että S-ryhmä voivat toteuttaa kunnianhimoisia omia tavoitteitaan vastuullisena ruokakauppana. Kun kohteiden remontit ja perusparannukset sekä energiataloudellisuus ovat hyvissä käsissä, ovat vuokrasopimusten jatkoneuvottelut sujuneet jouhevasti,” Randelin jatkaa.

”Olemme iloisia, että asiakkaamme luottaa meihin ja monivuotinen yhteistyömme jatkuu. Saavutimme yhdessä asetetut tavoitteet ja varmistamme palveluillamme jatkossakin entistä vastuullisempaa ja omistaja-arvoa kasvattavaa toimintaa,” sanoo liiketoimintajohtaja Laura Karotie Caverionin kiinteistöjohtamispalveluista.

Lue lisää Caverionin kiinteistöjohtamisen palveluista

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätiedot: Laura Karotie, liiketoimintajohtaja, kiinteistönjohtamispalvelut, Caverion Suomi, laura.karotie@caverion.com, puh. 050 326 9314 Olli-Pekka Randelin, Portfolio Manager, Trevian Asset Management Oy, puh. 044 022 5372, olli-pekka.randelin@trevian.fi
Tilaa tiedotteet: