Caverion-Services.jpg
12.04.2022 Sijoittajauutinen

Caverion auttaa saksalaista Hauni Machinenbauta saavuttamaan vastuullisuustavoitteita tuotantolaitoksella

Caverion ja koneenrakennusyritys Hauni Maschinenbau laajentavat yhteistyötään. Jo aikaisemmin Caverion on vastannut Hampurissa sijaitsevien tuotantotilojen huollosta ja kunnossapidosta jäähdytyksen ja ilmanvaihdon osalta. Uusina palveluina mukana ovat nyt kiinteistöautomaatio, lämmitys, vesi ja viemäri.

"Caverion on meille kumppani, joka auttaa meitä kestävyysohjelmamme tavoitteiden saavuttamisessa, eli veden ja energian kulutuksen vähentämisessä. Näin alennamme hiilidioksidipäästöjä”, sanoo Matthias Wingerath, Head of Facility Management, Hauni Maschinenbau GmbH.

Hauni Maschinenbaun tuotantotilat ovat laajentuneet jatkuvasti 1950-luvulta lähtien. Kuusi Caverionin ammattilaista työskentelee jatkuvasti kohteessa pitäen huolta toimitilojen moitteettomista toiminnoista. Caverionin energia-asiantuntija toteuttaa lisäksi energiakartoituksen, jonka perusteella voidaan kehittää toimenpiteitä teknisten tilojen tehokkuuden kehittämiseksi sekä energiakulutuksen ja -kustannusten vähentämiseksi.

Hampurissa pääkonttoriaan pitävä Hauni Maschinenbau GmbH on Hauni Groupin johtava brändi ja tunnettu ensiluokkaisesta koneenrakennuksestaan. Yrityksen tuottamia koneita ja laitteita hyödynnetään paperipillien, savukkeiden ja filttereiden tuotannossa.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Holger Winkelsträter, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Saksa, +49 89 374288 117, holger.winkelstraeter@caverion.com
Tilaa tiedotteet: