Technopolis-2.jpg Technopolis
25.11.2021 Sijoittajauutinen

Technopolis ja Caverion jatkavat kansainvälistä kasvua – nyt tavoitteena erinomainen loppukäyttäjäkokemus Tukholman kampuksella

Technopolis vahvisti hiljattain asemiaan Ruotsin kiinteistömarkkinalla ostamalla Kistan kampuksen Tukholmassa.   

“Tällä kaupalla Technopolis jatkaa laajentumistaan uusille markkinoille. Kasvumme tukena on Caverion, jolla on avainrooli yhdenmukaisten ja korkealaatuisten palvelutoimitusten, käyttäjätyytyväisyyden ja erinomaisten olosuhteiden luomisessa kampuksillamme halki Pohjoismaiden, mukaan lukien uudella Tukholman kampuksellamme. Olemme tyytyväisiä, että Caverion on rinnallamme tällä matkalla”, sanoo Kari Kokkonen, Chief Real Estate Officer, Technopolis.

Technopoliksen ja Caverionin kumppanuus kattaa, uusi Tukholman kampus mukaan lukien, yhteensä yhdeksän kampusta Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Teknisen huollon ja kunnossapidon palveluiden lisäksi kumppanuus on hiljattain laajentunut laajoihin investointiprojekteihin. Esimerkiksi Technopoliksen Göteborgin kampukselle toteutetaan Caverionin kiinteistöautomaatio. Vastaava projekti on loppuvaiheessa Technopoliksen Oslon kampuksella.

“Olemme aina valmiita kasvamaan pitkäaikaisten asiakkaidemme rinnalla ja ottamaan haltuun uusia sijainteja ja osaamisalueita. Caverionilla ja Technopoliksella on yhteinen tahtotila – erinomaisten loppukäyttäjäkokemusten varmistaminen ja älykkäiden ja kestävien ratkaisujen tuottaminen nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeisiin”, sanoo Daniel Tabermann, kansainvälisestä myynnistä ja avainasiakkuuksista vastaava johtaja Caverionilta.

Technopolis tarjoaa joustavia ja tehokkaita toimistotiloja, yhteistyötiloja ja niihin liittyviä palveluja. Tällä hetkellä Technopolis tarjoaa työtiloja 1 400 yritykselle.

Lue lisää yhteistyöstämme Technopoliksen kanssa

Kuva: Technopolis

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Daniel Tabermann, Johtaja, kansainvälinen myynti ja avainasiakkuudet, Caverion Oyj, puh. +358 40 193 1094, daniel.tabermann@caverion.com
Tilaa tiedotteet: