03.06.2021 Sijoittajauutinen

PostNord ja Caverion solmivat pitkäaikaisen kumppanuussopimuksen teknisessä ylläpidossa Pohjoismaissa

PostNord, Pohjoismaiden johtava viestintä- ja logistiikkaratkaisujen toimittaja, ja Caverion jatkavat kumppanuuttaan teknisessä ylläpidossa. Caverion tarjoaa teknisen huollon ja kunnossapidon sekä HelpDesk-palvelut yli sadalla toimipisteellä Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa.
 

“Väliaikainen siirtymäkausi oli onnistunut, ja aloitamme mielellämme pitkäaikaisen yhteistyön. Caverion Smartview tarjoaa meille jo nyt reaaliaikaisen näkymän kiinteistöjemme olosuhteisiin ja aktiviteetteihin, mikä parantaa läpinäkyvyyttä. Lisäksi, juuri päättyneen hankintaprosessin tuloksena, Caverion alkaa tarjota meille Ruotsissa myös modernisointi- ja asennuspalveluja”, sanoo Christian Göttsche, Facility Management -johtaja, PostNord.

“Tuimme PostNordia mielellämme siirtymäkauden aikana, ja nyt toivomme kehittävämme kumppanuuttamme strategisesti eteenpäin, myös kestävän kehityksen saralla. Caverionin tavoitteena on tukea PostNordin ydinliiketoimintaa pitkällä tähtäimellä ja varmistaa, että saavutamme konkreettisia tuloksia, kuten energian ja kustannusten optimointia sekä korkeaa asiakastyytyväisyyttä”, sanoo Thomas Hietto, Caverionin varatoimitusjohtaja ja Palvelut-liiketoimintayksikön johtaja.

 

Lue lisää kumppanuuden alkamisesta (Sijoittajauutinen 14.12.2020)

Lue lisää pitkäaikaisista kumppanuuksistamme

Lue lisää Caverion SmartView:sta

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

  Lisätietoja: Daniel Tabermann, Johtaja, kansainvälinen myynti ja avainasiakkuudet, Caverion Oyj, puh. +358 40 193 1094, daniel.tabermann@caverion.com
Tilaa tiedotteet: