26.08.2021 Artikkeli

Itämeri lähellä Caverionin sydäntä

Itämeri on meille kaikille tuttu, upea merimaisema tuhansine saarineen ja monipuolisine ekosysteemeineen. Meille Caverionissa Itämeri on erityinen myös siksi, että toimimme niissä maissa, joiden rannat ympäröivät merta. Nyt kutsumme sinut mukaan Itämeren suojeluun tutustumalla interaktiiviseen älykaupunkiimme, Caverion Smart CityynItämeren rantaa Helsingin edustalla 


Hauraan ekosysteemin korjaaminen ja suojeleminen

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä. Kesäisin sinilevä valtaa suuria vesialueita, mikä tekee niistä elinkelvottomia useille lajeille. Ilmastonmuutos lisää sinilevän kaltaisia haitallisia vaikutuksia. Siksi meidän on korjattava vahinkoja ja parannettava Itämeren tilaa, jotta voimme luoda jatkossa terveellisiä ja kestäviä ympäristöjä sen asukeille sekä sitä ympäröiville ekosysteemeille.  
 

Positiivista hiilikädenjälkeä rakennetuista ympäristöistä  
  
Vain yhteistyöllä voimme parantaa ympäristön ja rakkaan Itämeremme tilaa sekä hidastaa ilmastonmuutosta. Caverion onkin asettanut kunnianhimoisen tavoitteen luoda ratkaisuillamme kestävää vaikutusta siten, että positiivinen hiilikädenjälkemme on 10 kertaa suurempi kuin oma hiilijalanjälkemme vuoteen 2030 mennessä.
 

Tiedon lisääminen ja koulutus ovat tärkeitä muutoksen aikaan saamiseksi.  Siksi kutsumme sinut tutustumaan interaktiiviseen älykaupunkiimme, Caverion Smart Cityyn. Se tarjoaa lukuisia ratkaisuja, joilla voimme tehdä rakennetusta ympäristöstämme älykkäämmän ja kestävämmän. Pääset tutustumaan näihin ratkaisuihin hauskalla ja interaktiivisella tavalla.


Caverionin kampanja Itämeren hyväksi  
  
Kansainvälisen Itämeripäivän 26.8. kunniaksi olemme päättäneet yhdistää nämä kaksi teemaa: tietoisuuden lisäämisen rakennetun ympäristön ratkaisuista ja Itämeren auttamisen. Kun tutustut ja kehität Caverion Smart Cityssä vähintään kolmea rakennusta, Caverion lahjoittaa puolestasi kolme euroa John Nurmisen Säätiölle Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville. Miten kampanja toimii: 

  1. Astu Caverion Smart Cityyn 

  2. Valitse vähintään kolme rakennusta, joita haluat kehittää älykkäämmiksi ja ympäristöystävällisemmiksi. Toimenpiteitä vaativat rakennukset tunnistat punaisesta nastasta. Klikkaa haluamaasi rakennusta ja syvenny sen tarjoamaan tarinaan ja sen vaatimiin toimenpiteisiin. Näin keräät ympäristöpisteitä. 
  3. Kun olet kerännyt kaikki kolme ympäristöpistettä, Caverion lahjoittaa puolestasi kolme euroa John Nurmisen Säätiölle Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville. Lisäämme jokaisen yksittäisen sivukävijän kampanjan aikana keräämät kolme euroa kokonaislahjoituspottiimme. 

Mitä sanot, oletko mukana? 

 

Auringonlasku saariston yllä

 

Tämän kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta älykkäistä kaupunki-, kiinteistö- ja teollisuusratkaisuista, jotka auttavat luomaan kestäviä ja vastuullisia rakennettuja ympäristöjä. Kampanjasivuston väärinkäytöstä (esim. botit, toistuva klikkailusurffaus jne.) juontuvia ympäristöpisteitä ei lasketa. Caverion vastaa lopullisesta lahjoitussummasta, joka julkistetaan vuonna 2022. 

Saat lisätietoja osoitteesta: markkinointiviestinta@caverion.com 
 

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: