Caverion service technicians - emobility (3).jpg
03.08.2021 Sijoittajauutinen

Caverion varustaa akkutehtaan ilmanvaihtotekniikalla Saksan Thüringenissä

Contemporary Amperex Technology (CATL), suurin kiinalainen litiumioniakkujen valmistaja, rakentaa sähköajoneuvojen akkujen tuotantolaitosta Arnstadtiin Saksan Thüringenissä. Pääurakoitsija Exyte Central Europe GmbH on valinnut Caverionin suunnittelemaan ja asentamaan ilmanvaihtotekniikan tuotantorakennukseen sekä neljään apurakennukseen. Tämän tilauksen arvo on noin 25 milj. euroa.

Caverion luo tuotantoon kuivahuoneympäristön, jossa ilmankosteutta voidaan huolella valvoa sekä tarvittaessa myös vähentää vaatimusten mukaan. Samanaikaisesti asennetaan syöttö- ja poistoilmajärjestelmät. Caverion toteuttaa kuivahuoneeseen myös suuren puhdastilan, jossa hallitaan kosteuden lisäksi lämpötilaa, painetta ja hiukkasia. Lisäksi Caverion vastaa puhdastilan ilmanvaihtotekniikasta.

"Tämä tuotantolaitos auttaa nopeuttamaan yhteiskunnan siirtymistä kohti sähköistä liikkuvuutta ja vähentyneitä päästöjä ja sopii siten myös Caverionin kestävän kehityksen tavoitteisiin. Seuraavien 18 kuukauden aikana asiakkaamme rakentaa 600 metriä pitkän ja 230 metriä leveän tuotantohallin. Huolellinen suunnittelu ja hyvä projektinhallinta sekä vaativien puhdastilavaatimusten asiantuntemuksemme varmistavat, että toimitamme tilauksen tämän kunnianhimoisen hankeaikataulun mukaisesti”, toteaa Manfred Simmet, Caverionin Saksan divisioonan johtaja.

Exyte Central Europe ja CATL kuuluvat Caverionin Teollisuuden asiakassegmenttiin.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja antavat: Holger Winkelsträter, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Saksa, +49 89 374 288 117, holger.winkelstraeter@caverion.com
Tilaa tiedotteet: