22.03.2021 Sijoittajauutinen

Caverion toteutti Thermo Fisher Scientificiile uuden projektin Liettuassa – talotekniikka valmistui neljässä kuukaudessa

Caverion toteutti bioteknologiayhtiö Thermo Fisher Scientific Balticsille uuteen rakennukseen avaimet käteen -projektin. Noin 5,500 neliömetrin projekti toteutettiin Vilnassa vain neljässä kuukaudessa.

Caverionin vastuulla oli koko talotekniikan hankekehitys. Projekti kattoi myös 2 300 neliömetrin puhdastilat (puhdastilaluokat C ja D).

"Vastaavat projektit kestävät yleensä 1,5 tai jopa 2 vuotta. Toteutus neljässä kuukaudessa kuulostaa mahdottomalta tehtävältä, mutta Caverion Liettuan tiimimme toi yhteen parhaan osaamisensa ja toteutti projektin ajoissa. Projektissa loimme myös uusia parhaita käytäntöjä. Olemme iloisia siitä, että yksi alansa johtavista yrityksistä luotti meihin tässä erityisessä tehtävässä", sanoo Egidijus Šydeikis, Caverion toiminnoista Liettuassa vastaava johtaja. Liettua on osa Caverion Suomi -divisioonaa.

Thermo Fisher Scientific on maailman johtava tiedemaailman tukija. Sen liikevaihto on yli 30 mrd dollaria. Thermo Fisher Scientificin Vilnan yksiköllä (Thermo Fisher Scientific Baltics, UAB) on maailmanluokan osaamista biotieteellisten tuotteiden valmistamisessa sekä korkeatasoinen t&k-yksikkö, joka keskittyy kehittämään uusia tuotteita liittyen molekyyli-, proteiini- ja solubiologiaan. Tällä hetkellä Vilnan yksikössä on noin 1 300 työntekijää.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Egidijus Šydeikis, Managing Director, Caverion Liettua, puh. +370 687 22029, egidijus.sydeikis@caverion.com
Tilaa tiedotteet: