Visualisierung Klinikum Braunschweig  bloomimages GmbH.jpg Visualisierung Klinikum Braunschweig bloomimages GmbH
20.07.2021 Sijoittajauutinen

Braunschweigin kunnansairaala valitsi Caverionin uuden sairaalarakennuksen taloteknisten ratkaisuiden toimittajaksi Saksassa

Kokonaisvaltaista hoitoa tarjoava Städtisches Klinikum Braunschweig gGmbH (“Braunschweigin kunnansairaala”) on valinnut Caverionin suunnittelemaan ja toteuttamaan ilmanvaihtoratkaisut Städtisches Klinikumin uuteen rakennukseen Braunschweigissa Saksassa. Osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan projekti on saatava päätökseen vuoden 2023 alkuun mennessä.

Asiakas luottaa rakentamisen tietomallinnuksen (BIM) hyödyntämiseen uuden rakennuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. “Olemme sekä asiakas että käyttäjä ja pidämme pitkäaikaista käyttöä erittäin tärkeänä. Virtuaalimallin ansiosta saamme yksityiskohtaista tietoa suunnittelu- ja toteutusvaiheesta, mikä mahdollistaa rakennuksen taloudellisen ja kestävän käytön”, kertoo Braunschweigin kunnansairaalan rakentamisesta ja muutoshallinnasta vastaavan liiketoimintayksikön johtaja Friedrich Prem.

Caverion asentaa ilmanvaihtojärjestelmät rakennukseen, jonka bruttoala on yli 37 000 m². Ratkaisuihin kuuluvat osittaiset ilmastointilaitteet, joiden kokonaiskapasiteetti on noin 103 000 m³ tunnissa ja ilmastointilaitteet, joiden kapasiteetti on 60 000 m³ / tunti. Ilmanvaihtoon liittyvät palontorjuntatoimenpiteet kuten palopellit, savunpoistojärjestelmät ja portaiden ilmanvaihtojärjestelmät täydentävät palvelua.

“Optimaalisilla sisäilmaolosuhteilla on positiivinen vaikutus potilaiden hyvinvointiin ja paranemiseen. Meillä on laaja asiantuntemus tehokkaista ilmastointiratkaisuista ja osaaminen vaativien rakennusten, kuten sairaaloiden, toteuttamisessa”, sanoo Caverionin Saksan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

Braunschweigin kunnansairaala on yksi Saksan suurimpia sairaaloita ja siellä hoidetaan noin 65 000 sairaalapotilasta sekä noin 200 000 avohoitopotilasta vuodessa. Uudessa rakennuksessa on pääasiassa avohoito-osastoja ja kliinisiä laitoksia, joissa on noin 350 vuodepaikkaa sekä tehohoitoyksikkö, jossa on noin 80 vuodepaikkaa.

Braunschweigin kunnansairaala kuuluu Caverionin julkinen sektori -asiakassegmenttiin.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Holger Winkelsträter, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Saksa, +49 89 374288 117, holger.winkelstraeter@caverion.com
Tilaa tiedotteet: