Caverion-Maintpartner.jpg
07.01.2020 Lehdistötiedote

Fortum jatkaa kumppanuutta Caverion-omisteisen Maintpartnerin kanssa Puolassa

Fortum ja Caverionin omistama Maintpartner jatkavat Puolassa kolmella vuodella kumppanuuttaan, johon kuuluu Wroclaw’n, Plockin ja Czestochowan kaukolämpöjärjestelmien käyttö ja kunnossapito sekä erilliset huolto-, modernisointi- ja investointiprojektit Puolassa. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Maintpartner on vastannut edellä mainitun kokonaisuuden käytöstä ja kunnossapidosta vuodesta 2016 lähtien.

”Maintpartnerilla on merkittävä rooli kestävän ja turvallisen kaukolämmön toimittamisessa loppuasiakkaille näillä kolmella paikkakunnalla Puolassa. Olemme kolmena kuluneena vuonna osoittaneet, miten toimiva yhteistyö luo pohjaa menestyksekkäälle jatkuvalle kehitykselle”, sanoo Vilho Salovaara, Maintpartnerin energialiiketoiminnan johtaja.

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Fortum kuuluu Caverionin teollisuusasiakassegmenttiin.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätiedot: Vilho Salovaara, Energialiiketoiminnan johtaja, Maintpartner (osa Caverionia), puh. 040 558 3010, vilho.salovaara@maintpartner.com Lotta Kinnunen, viestintäpäällikkö, Maintpartner (osa Caverionia), puh. 050 408 0583, lotta.kinnunen@maintpartner.com
Tilaa tiedotteet: