Buildings in Oslo city.jpg
06.08.2020 Sijoittajauutinen

Caverionille lisävastuuta hallintorakennusten turvallisuudesta NorjassaCaverion on laajentanut nykyistä yhteistyötään Norjan hallituksen turvallisuus- ja palvelujärjestön G.S.S.O:n kanssa solmimalla tänään uuden puitesopimuksen. Caverion toimittaa, asentaa ja ylläpitää tiettyjä turvallisuusratkaisuja Norjan hallituksen rakennuksille Oslossa aiemman sopimuksen lisäksi.

 

G.S.S.O. on solminut puitesopimuksen myös kolmen muun toimittajan kanssa.

"Olemme iloisia voidessamme laajentaa yhteistyötämme pitkäaikaisen asiakkaamme G.S.S.O:n kanssa", sanoo Knut Gaaserud, johtaja, Caverion Norja. "Caverion turvaa Norjan hallituksen rakennukset ja tuottaa näin lisäarvoa pitkäaikaisilla kestävillä turvallisuusratkaisuillaan, jotka on räätälöity asiakkaan tarpeisiin koko elinkaaren ajaksi", hän jatkaa.

Norjan turvallisuus- ja palveluorganisaatiolla (Norwegian Government Security and Service Organisation G.S.S.O) on noin 700 työntekijää Oslossa. G.S.S.O:n päätarkoitus on tarjota synergioita ministeriöille kustannustehokkailla ja luotettavilla keskitetyillä palveluilla.

Caverionille G.S.S.O. kuuluu julkinen sektori -asiakassegmenttiin.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja antaa: Caverion Norja, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Helene Johansen, puh. +47 404 99 922, helene.johansen@caverion.com 
Tilaa tiedotteet: