© Technopolis
21.12.2020 Sijoittajauutinen

Caverion laajentaa kumppanuutta Technopoliksen kanssa Pohjoismaissa

Technopolis on valinnut Caverionin jatkamaan kampustensa teknisestä huollosta ja kunnossapidosta vastaavana kumppanina Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Jatkossa Caverionilla on vastuullaan yhteensä kahdeksan Technopolis-kampusta, joista uusimmat Tampereen alueella. Teknisten ja kunnossapitopalveluiden lisäksi yhteistyötä on laajennettu myös suuriin investointiprojekteihin. Caverion toimittaa mm. Oslon kampukselle uuden kiinteistöautomaatiojärjestelmän.

Technopoliksen ja Caverionin yhteistyö on kehittynyt kiitettävästi. Kahden viime vuoden aikana Caverion ja Technopolis ovat yhteistyössä onnistuneet optimoimaan kampusten energiatehokkuutta ja säästämään vuosittain merkittävästi niiden energiankulutuksessa. Asiakaslähtöisen palvelumallin myötä Technopoliksen asiakkaistyytyväisyys on kehittynyt myönteisesti, ja esimerkiksi tyytyväisyys sisäilmaolosuhteisiin on parantunut kaikilla kampuksilla.

"Me Technopoliksella edellytämme yhteistyökumppaneiltamme ensiluokkaista asiakaspalvelua ja vahvaa ammattitaitoa. Yhteistyökumppaneillamme tulee olla vahva ymmärrys myös meidän liiketoiminnastamme ja asiakkaidemme tarpeista. Yhteistyömme Caverionin kanssa on kehittynyt kumppanuuden tasolle. Olemmekin yhdessä onnistuneet parantamaan asiakkaidemme tyytyväisyyttä, parantamaan sekä optimoimaan olosuhteita ja luomaan yhtenäisiä toimintatapoja yli Pohjoismaiden rajojen," sanoo Ismo Myllymäki, Head of the Property Management, Technopolis.

Caverionin kattavaan palvelusopimukseen sisältyy tekninen huolto ja kunnossapito sekä energiaseuranta ja etähallintapalvelut. Lisäksi Caverion toimii strategisena kumppanina älykkäiden teknologioiden hyödyntämiseen liittyvissä projekteissa. Technopolis Oslon kampuksella lokakuussa 2020 aloitettu kiinteistöautomaatiojärjestelmän uusiminen on esimerkki kumppanuuden kehittymisestä.

"Kiinteistön käyttäjien kokemus on ratkaiseva - Technopoliksella ja Caverionilla on tästä yhteneväinen näkemys. Olemme saaneet aikaan hienoja tuloksia sekä energiatehokkuudessa että kampusten asiakkaiden tyytyväisyydessä," sanoo Thomas Hietto, Caverionin varatoimitusjohtaja ja Palvelut-liiketoimintayksikön johtaja ja jatkaa: "Kulunut vuosi on ollut kaikille poikkeuksellinen ja kiinteistöjen käyttö on ollut murroksessa – ensi vuonna näemme paremmin mitkä trendeistä jäävät elämään ja miten tulevaisuuden kiinteistöt voivat vieläkin paremmin palvella käyttäjiä ja hiilineutraaliuden saavuttamista".

 Technopolis

 

Technopolis tarjoaa joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Nykyisin Technopolis tarjoaa työn tukikohdan 1 300 yritykselle.

Lue lisää palveluistamme kiinteistösijoittajille ja kiinteistökehittäjille
 

Kuvat: Technopolis
 

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Daniel Tabermann, Johtaja, kansainvälinen myynti ja avainasiakkuudet, Caverion Oyj, puh. +358 40 193 1094, e-mail: daniel.tabermann@caverion.com
Tilaa tiedotteet: