160503_Aerial_Kap West  OFB Projektentwicklung GmbH.jpg
11.08.2020 Sijoittajauutinen

Caverionille kaksi uutta palvelusopimusta Saksassa – kiinteistöjen kestävä kehitys korostuu

Caverion on jatkossa vastuussa kahden Münchenissä sijaitsevan toimistorakennuksen palvelujen johtamisesta, teknisestä huollosta ja kunnossapidosta. Uusilla sopimuksillaan Caverion vahvistaa strategista kasvuaan ja laajentaa palveluliiketoimintaansa Saksassa.

Caverionin kestävään kehitykseen, laatuun ja turvallisuuteen perustuva konsepti vakuutti KapWest-toimistorakennuksen uudet omistajat, Allianz Real Estate GmbH:n ja OFB Projektentwicklung GmbH:n. Uusi kortteli, kokonaispinta-altaan 42 000 m2, sisältää kaksi u-muotoista kuusikerroksista rakennusta, joissa on korkea lisäosa maanalaisine parkkipaikkoineen ja sähköautojen latauspisteineen. Kiinteistön tavoitteena on saada kultainen LEED-sertifikaatti.

 

“Digitaalisilla ja kestävillä ratkaisuilla on selkeästi kasvava kysyntä Saksan markkinoilla. Caverion etähallintapalveluilla varmistamme kiinteistöjen toimivuuden 24/7 ja valvomme esimerkiksi energiankulutusta jatkuvasti”, sanoo Caverion Saksan toimitusjohtaja Frank Krause.

Caverion valittiin myös toisen müncheniläisen toimistorakennuksen palveluntarjoajaksi. BREEAM-sertifioitu rakennuskompleksi, pinta-alaltaan 60 000 m2, koostuu kahdeksasta sektorista, joita täydentää kuusikerroksinen autoparkki.

”Kestävä kehitys ja Caverionin ammattimainen huollon ja kunnossapidon tiimi olivat ratkaisevia tekijöitä myös tälle asiakkaalle”, Krause jatkaa.

Caverionille nämä asiakkaat kuuluvat kiinteistösijoittajat ja -kehittäjät -asiakassegmenttiin.

Kuva: ©160503_Aerial_Kap West  OFB Projektentwicklung GmbH

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Holger Winkelsträter, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Saksa, +49 89 374288 117, holger.winkelstraeter@caverion.com
Tilaa tiedotteet: