Norwegian Police buildings Caverion security solutions.jpg
25.09.2020 Sijoittajauutinen

Caverion turvaa Norjan poliisin rakennukset

Caverionin tarjoama teknologia turvaa Norjan poliisin rakennukset. PFT:n (Norwegian Police Shared Services) ja Caverionin välinen puitesopimus kattaa turvallisuusjärjestelmien asennuksen ja ylläpidon, mukaan lukien kulunvalvonta, kameravalvonta ja hälytysjärjestelmät.

 

“Palvelutarjoajia arvioitiin laatu-, hinta- ja turvallisuusosaamisen näkökulmista. Caverion sai kokonaisuudessaan korkeimmat pisteet ja on ensisijainen valintamme kolmesta samantyyppisen puitesopimuksen allekirjoittaneesta toimijasta. Odotamme innolla hyvää yhteistyötä”, sanoo Marianne Haahjem, yksikön päällikkö PFT:sta.

“PFT:lla ja sen alaisilla poliisin yksiköillä on kriittinen rooli Norjan kansalaisten turvallisuuden varmistamisessa. Otamme kiitollisina vastaan tämän vastuun ja luottamuksen, joka liittyy PFT:n rakennuksiin ja rakennusten käyttäjien turvallisuuteen. Caverionilla on yhteensä 50 yksikköä ympäri Norjaa, joista voimme hyvin palvella PFT:ta,” sanoo Knut Gaaserud, Johtaja, Caverion Norja. ”Varmistamme lisäarvon älykkäillä turvallisuusratkaisuillamme, jotka räätälöidään PFT:n tarpeisiin rakennusten koko elinkaarella,” Gaaserud jatkaa.

Puitesopimus kattaa kaikki PFT:n alaiset yksiköt, mukaan lukien Norjan poliisipiirit, maahanmuuttopoliisi ja poliisikoulu.

Caverionille PFT kuuluu julkisen sektorin asiakkaisiin.  

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja antaa: Helene Johansen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Caverion Norja, puh. +47 404 99 922, helene.johansen@caverion.com 
Tilaa tiedotteet: