Hollister-Lithuania.jpg
13.01.2020 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa puhdastilaratkaisut Hollisterin tuotantolaitokseen Liettuassa

Caverion ja terveydenhoidollisten tuotteiden maailmanlaajuinen valmistaja Hollister Incorporated ovat sopineet projektista tuotantolaitoksen toiseen rakennusvaiheeseen Liettuan Kaunasissa. Caverion toteuttaa tuotantolaitoksen puhdastilat, jotka valmistuttuaan ovat maan suurimmat.  Puhdastilat ovat osa Caverionin älykkäitä teknologioita, joissa yhtiöllä on hyvät kasvunäkymät.  

”Puhdastilan rakentaminen on Hollisterille strateginen investointi ja olennainen osa Kaunasin yksikkömme toimintaa. Tarvitsimme luotettavan kumppanin, joka voi toimittaa meille korkealaatuisen ratkaisun, ajallaan ja budjetissa. Arvostamme Caverionin laajaa kokemusta, aktiivista otetta neuvotteluihin ja heidän käytännönläheisiä teknisiä ratkaisujaan, mitkä vakuuttivat meidän jatkamaan kumppanuuttamme heidän kanssaan”, sanoo Shane J. Caher, Hollisterin Liettuan maajohtaja.

Projektin toisessa vaiheessa Caverion on vastuussa tuotantolaitoksen puhdastilojen, kemikaalivarastorakennuksen ja ulkotilojen infrastruktuurin toteutuksesta. Puhdastilojen luokitus vastaa ISO 8 -puhtausluokkaa EN ISO14644 -standardin mukaisesti. Tuotannon prosessinohjaus on terveydenhoidon tuotteiden valmistusta koskevien korkeimpien laatustandardien mukaista.

”Yli kahdentuhannen neliön puhdastilojen asentaminen on monimutkainen ja vaativa projekti. Hollister valitsi Caverionin osaamisemme perusteella – aiomme toteuttaa projektin vastuullisesti ja ammattitaitoisesti”, sanoo Egidijus Šydeikis, johtaja, Caverion Liettua.

Tuotantolaitoksen ensimmäisessä rakennusvaiheessa Caverion vastasi talotekniikan kokonaistoimituksesta. Kaunaksen tuotantolaitoksen kokonaispinta-ala on valmistuttuaan 30 000 m2. Puhdastilojen pinta-ala on lähes 2 250 m2 ja kemikaalivaraston 220 m2. Hollister investoi laitokseen noin 50 milj. euroa, ja laitoksen odotetaan työllistävän seuraavien vuosien aikana noin 300 henkilöä.

Laitoksen operatiivinen osa valmistuu keväällä 2020.

Lue lisää palveluistamme teollisuudelle.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Kristina Brogiene, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, puh. +370 614 64164, kristina.brogiene@caverion.com
Tilaa tiedotteet: