Friedrichstadt-Palast photo Bernd Brundert.jpg
24.09.2020 Lehdistötiedote

Berliinin historialliselle teatterille Caverionin huippumoderni ilmanvaihtojärjestelmä

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen julkisen urakoitsijan BIM Berliner Immobilienmanagement GmbH:n (BIM) kanssa Berliinin suosituimman teatterin Friedrichstadt-Palastin ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmän uusimisesta.

1895-paikkainen teatteri on historiallinen maamerkki, ja sen 2850-neliöinen teatterilava on maailman suurin. Auditorion lisäksi rakennus koostuu monikerroksisista aula- ja ruokailualueista.

"Siirsimme modernisoinnin ensimmäisen vaiheen eteenpäin koronasta johtuvan sulkemisen takia," sanoo BIM:n toimitusjohtaja Sven Lemiss. "Koska aiomme avata uudelleen tammikuussa 2021, toimitus- ja rakennusaikataulu on haasteellinen”, hän jatkaa.

"Henkilöstömme asiantuntemuksen ansiosta voimme rakentaa monimutkaisia ​​ilmanvaihtojärjestelmiä myös lyhyessä ajassa", kertoo Caverion Saksan toimitusjohtaja Frank Krause. "Erityisesti suljetuissa tiloissa kuten teattereissa, toimiva ja moderni ilmanvaihto on välttämätön", Krause korostaa.

Caverionin toimitus alkoi syyskuussa, ja se valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Valokuva: Bernd Brundert

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Caverion Deutschland Holger Winkelsträter Marketing & Kommunikation Tel.: 49 (0)89 3742 88 117 holger.winkelstraeter@caverion.com
Tilaa tiedotteet: