Caverion
24.05.2019 Artikkeli

Caverionin ”Kultainen kypärä 2019” -voittajat julki – vuosittainen perinne huomioi erinomaisesti suoriutuneita caverionilaisia

Caverionin ”Kultainen kypärä 2019” -voittajat julki – vuosittainen perinne huomioi erinomaisesti suoriutuneita caverionilaisia

Caverion jakaa vuosittain Kultainen kypärä -palkintoja erinomaisesti suoriutuneille työntekijöille heidän työstään yhtiön hyväksi. Tänä vuonna Caverion jakoi kuusi palkintoa.Yhtiön strategisiin painopistealueisiin liittyen annettiin neljä palkintoa: Erinomainen asiakaskokemus, Parhaat ratkaisut, Huippusuoritus kaikilla tasoilla ja Voittajajoukkue. Lisäksi Caverion jakoi palkinnon työturvallisuuden edistämisestä ja erikoispalkinnon menestyksekkäästä myyntityöstä. Voittajat valittiin caverionilaisilta saatujen 149 ehdotuksen joukosta.

Erinomainen asiakaskokemus: Kari Aho, Caverion Suomi

Caverion on saanut Karin työstä erinomaista asiakaspalautetta. Hänellä on positiivinen, valoisa ja palveluhenkinen asenne, joka inspiroi muita. Kari palvelee asiakkaita aktiivisesti ja ammattimaisesti. Hän kohtaa uudet haasteet innokkaasti ja työskentelee lujasti parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Parhaat ratkaisut, Markkinointiviestintätiimi, Caverion Norja

Norjan markkinointiviestintätiimi on osoittanut poikkeuksellista sitoutumista ja innostusta toteuttamalla kahta merkittävää kampanjaa: sisäistä blogisarjaa ”Tiesitkö?” sekä energiapalveluihin liittyvää inbound-markkinointikampanjaa loistavin tuloksin.

Huippusuoritus kaikilla tasoilla: Patrick Petrac, Caverion Itävalta

Patrick on huipputason suorittaja. Patrickin ja hänen tiiminsä työ on auttanut liiketoiminnan kasvua, ja liiketoimintaa , ja samanaikaisesti hänen asiakkaidensa tyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Patrick pitää lupauksensa ja sovitut aikataulut. Hän on myös valmentanut uusia asentajia ja opiskelee jatkuvasti pitääkseen taitonsa ajan tasalla.

Voittajajoukkue: Technopolis-tiimi

Tiimin jäsenet: Mikko Jokilahti, Jorma Hentilä, Heikki Rostila, Riitta Sarvilinna, Sini Alakangas, Daniel Tabermann, Laura Karotie, Joakim Norberg, Ulf Petersson, Lars Jirhem, Roar Andersen, Magne Iversen, Amna Irshad ja Tron Hellend.

Vuonna 2018 Technopolis valitsi Caverionin kiinteistöjen ylläpitokumppanikseen yhteensä viidellä kampuksella Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Palkitulla tiimillä oli merkittävä rooli sopimuksen saamisessa – jokainen tiimin jäsen osoitti merkittävää sitoutumista ja valmiutta rajat ylittävään yhteistyöhön.

Turvallisuus: Peter Danielsson, Caverion Ruotsi

Peterin toiminta työturvallisuuden edistämiseksi on aina rakentavaa ja eteenpäin katsovaa. Hän on antanut merkittävän panoksen turvallisuuskulttuurimme parantamiseen. Hänen roolimallinsa osoittaa, kuinka henkilökohtainen johtajuusasenteella voi olla suuri vaikutus.

Myynti: Pål Livar, Caverion Norja

Pålilla on kyky myydä palveluita kaikilla Caverionin asiantuntijuusalueilla. Hän näkee jatkuvasti mahdollisuuksia uusille projekteille ja osaa viestiä uusista palvelumahdollisuuksistamme sekä Caverionin nykyisille että uusille asiakaille.

Caverion jakoi Kultainen kypärä -palkinnot kuudetta kertaa.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.com
Tilaa tiedotteet: