22.11.2018 Lehdistötiedote

Caverion valittiin Saksan parhaaksi kiinteistöjen Facility Management -toimijaksi

Caverion valittiin Saksan parhaaksi kiinteistöjen Facility Management -toimijaksi

Caverion sijoittui kärkeen saksalaisessa Facility Management Report 2018 -vertailussa. Viime vuonna Caverion oli vertailun toiseksi paras. Sijoitus perustuu Bell Management Consultingin tekemään asiakastutkimukseen, ja Caverion arvioitiin liikevaihdoltaan alle 300 miljoonan euron yritysten sarjassa.

Caverion oli paras kaikilla arvioiduilla alueilla: yleisosaaminen, tekninen osaaminen, liiketoimintaosaaminen ja infrastruktuuriosaaminen. Caverion oli tämän vuoden arvioinnin selkeä voittaja ja sai korkeammat pisteet (1 366/1 850) kuin yksikään toinen suuri yritys.

"Meillä on selkeä strategia palveluliiketoimintamme vahvistamiseksi. Keskitymme digitaalisiin ratkaisuihin ja asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Sijoittumisemme arvioinnissa kärkeen osoittaa asiakkaidemme arvostavan lähestymistapaamme", sanoo Frank Krause, Caverion Saksan Palvelut-liiketoiminnan ja myynnin johtaja.

Caverion arvioitiin selkeästi markkinatasoa paremmaksi erityisesti neljällä alueella: vasteaika, energianhallinta, toteutuksen laatu ja kiinteistön luovutus.

Bell Management Consulting toteuttaa vuosittain Saksassa maanlaajuisen kyselyn, jossa arvioidaan kiinteistöhuollon toimijoiden osaamista, laatua ja markkinavoimaa. Tämän vuoden tutkimukseen osallistui lähes sata vastaajaa.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Beate Eichinger, Caverion Saksa, puh. +49 173 2612827, beate.eichinger@caverion.com
Tilaa tiedotteet: