21.06.2017 Pörssitiedote

Muutos Caverionin johtoryhmässä: Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtaja vaihtuu

Muutos Caverionin johtoryhmässä: Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtaja vaihtuu

Sakari Toikkanen (s. 1967, tekniikan lisensiaatti) on nimitetty 21.6.2017  alkaen Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtoon.  Hän toimii tehtävässä siihen saakka kunnes vakituinen divisioonajohtaja aloittaa. Rekrytointiprosessi aloitetaan välittömästi.

Sakari Toikkanen vastaa tällä hetkellä Caverionin Strategia & IT & Viestintä -konsernitoiminnosta ja on konsernin johtoryhmän jäsen. Hän jatkaa myös tässä tehtävässä ja raportoi kummassakin roolissa toimitusjohtaja Ari Lehtorannalle.

Nykyinen Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtaja Erkki Huusko jatkaa lähikuukaudet yhtiön palveluksessa erityistehtävissä raportoiden Sakari Toikkaselle.

”Uudella divisioonavetäjällä haetaan Caverionin menestykselle tärkeään Teollisuus-asiakassegmenttiin uutta otetta. Tällä hetkellä Caverionilla on erityisen vankka asema teollisuuden palveluissa Suomessa, ja tavoitteenamme on saada vahvempi jalansija myös muissa Caverion-maissa. Kiitän Erkkiä hänen panoksestaan Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonan rakentamisessa”, toimitusjohtaja Ari Lehtoranta sanoo.

Sakari Toikkasen CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internet-sivuilla osoitteessa: http://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma.

CAVERION OYJ

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Ari Lehtoranta, toimitusjohtaja, yhteydet markkinointi- ja viestintäjohtaja Päivi Alakuijalan kautta, puh. 040 8400 251, paivi.alakuijala@caverion.com 
Tilaa tiedotteet: