03.04.2017 Pörssitiedote

Muutos Caverionin johtoryhmässä: Minna Schrey-Hyppänen nimitetty henkilöstöjohtajaksi

Muutos Caverionin johtoryhmässä: Minna Schrey-Hyppänen nimitetty henkilöstöjohtajaksi

Minna Schrey-Hyppänen (s. 1966, DI, KTM) on nimitetty 26.6.2017 alkaen Caverionin henkilöstöjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Ari Lehtorannalle.

Minna Schrey-Hyppänen toimii tällä hetkellä Uponorin henkilöstöjohtajana. Hänellä on pitkä ura erilaisissa henkilöstöhallinnon ja -johtamisen tehtävissä UPM Kymmenessä, Nokialla ja Soneralla.

Nykyinen henkilöstöjohtaja Merja Eskola jatkaa Caverionin palveluksessa vastuualueenaan strateginen resursointi ja henkilöstön kehittäminen. Hän raportoi Minna Schrey-Hyppäselle.

”Minna Schrey-Hyppänen tuo Caverioniin laajan kokemuksensa liiketoimintalähtöisestä ja strategisesta henkilöstöjohtamisesta. Hänellä on kokemusta useammasta kansainvälisestä yrityksestä ja hän hallitsee palveluliiketoiminnan. Merja Eskolan johdolla on rakennettu Caverionin yhteisiä toimintamalleja ja perustaa erinomaiselle johtamiselle. Olen iloinen, että hänen johdollaan voimme jatkaa Caverionille tärkeiden kyvykkyyksien rakentamista seuraavan strategiakauden alkaessa”, toimitusjohtaja Ari Lehtoranta sanoo. 

Minna Schrey-Hyppäsen CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internet-sivuilla osoitteessa: http://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma.

CAVERION OYJ

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Ari Lehtoranta, toimitusjohtaja, yhteydet markkinointi- ja viestintäjohtaja Päivi Alakuijalan kautta, puh. 040 8400 251, paivi.alakuijala@caverion.com 
Tilaa tiedotteet: