Aabenraa-hospital.jpg
25.04.2017 Sijoittajauutinen

Caverionille uusi projektisopimus Aabenraan sairaalaan Tanskassa

Caverion ja tanskalainen pääurakoitsija 5E-BYG ovat sopineet talotekniikkatoimituksesta Aabenraan sairaalaan kakkosvaiheeseen. Caverion vastaa projektin toteutuksesta seuraavilta osin: sähköistys, lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi sekä turvallisuusjärjestelmät, mukaan lukien palo- ja murtohälytys-, kulunvalvonta- ja potilaskutsujärjestelmät. Sopimuksen arvo on noin 14 miljoonaa euroa, ja kyseessä on Caverionin neljäs projekti Aaberaan sairaalaan.

Kakkosvaiheessa Aabenraan sairaalaa Etelä-Tanskassa laajennetaan uudella, 22 280 neliömetrin rakennuksella, johon tulee sekä uusia hoito-osastoja että poliklinikkatiloja mm. tehohoitoon. Laajennuksen myötä sairaalaan saadaan myös lisää laboratoriotiloja, paremmat palvelut ja parkkipaikat sekä teho-osastoon suoraan kytkeytyvä helikopterin laskeutumisalusta. 

“Olemme ylpeitä tästä uudesta hankkeesta, jota olemme kehitelleet edellisten Aabenraa-projektien valmistumisesta lähtien. Meillä on ympäri Tanskaa vahvaa kokemusta monimutkaisten sairaalahankkeiden toteuttamisesta”, sanoo Knut Gaaserud, Caverionin Tanska-Norjan divisioonasta vastaava johtaja.

Caverionin kolme aikaisempaa projektia Aabenraan sairaalalla saatiin päätökseen vuosina 2014–2015. Uusi projekti alkaa kesäkuussa 2017 ja päättyy syyskuussa 2020. Projekti kuuluu Caverion julkisen sektorin asiakassegmenttiin. 

Aabenraa-projektin tavoitteena luoda sairaalasta yhtenäinen kokonaisuus, jossa uudisrakennus integroituu saumattomasti jo olemassa oleviin rakennuksiin. Niin tilat, sisustus kuin logistiikkakin on suunniteltu tukemaan sairaalan tulevia toimintoja potilaiden ja henkilökunnan edut huomioiden. Rakennusprojektia rahoittaa Tanskan valtio. 

Lue lisää ratkaisuistamme julkiseen terveydenhuoltoon

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoa: Louise Wilhelmsen, viestintäkonsultti, Caverion Tanska-Norja, louise.wilhelmsen@caverion.com, puh. +45 61 89 58 83
Tilaa tiedotteet: