Wasserwerk Moos im Bau.jpg
12.05.2017 Lehdistötiedote

Caverionille kaksi uutta talotekniikkaprojektia Saksassa

Caverion aloittaa Saksassa kaksi uutta talotekniikan asennusprojektia. Hampurin projektina on Baufeld 60, uusi rakennuskompleksi, johon Caverion asentaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät. Asiakas on Max Bögl Stiftung, ja sopimuksen arvo on noin 2,1 miljoonaa euroa.

Baufeld 60 kohoaa yhdelle Hampurin parhaista sijainneista, ja sen kolmeen 15-kerroksiseen rakennukseen tulee 94 asuntoa ja liiketiloja. Kokonaisuuden on suunnitellut palkittu arkkitehtuuritoimisto Richard Meier & Partners.

Moosin vesilaitoksella (Wassenwerk Moos) Deggendorfissa Caverion vastaa lämmitys, vesi ja viemäri-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmien asennuksesta. Asiakkaana projektissa on Waldwasser, ja sopimuksen arvo on noin 1,3 miljoonaa euroa.

”Hyödynnämme vesilaitoksella viimeaikaisinta talotekniikkaa. Pohjaveden lämpöä käytetään lämmitysjärjestelmään, ja kesällä hyödynnämme vettä hallinto- ja tuotantorakennusten jäähdytykseen. Juomaveden puhtauden varjelu on vesilaitoksella luonnollisesti tärkeää”, sanoo Hartmut Hölzel, Caverionin Deggendorfin yksikön päällikkö.

Molemmat projektit ovat jo meneillään ja jatkuvat kevääseen 2018 saakka. Max Bögl Stiftung kuuluu Caverionin kiinteistösijoittajat ja -kehittäjät -asiakkaisiin ja Waldwasser julkisen sektorin asiakkaisiin.

Lue lisää palveluistamme julkisen sektorin energia-asiakkaille
Lue lisää palveluistamme kiinteistösijoittajille ja -kehittäjille

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Beate Bredl, viestintäpäällikkö, Caverion Saksa, puh. +49 173 2612827, beate.bredl@caverion.com
Tilaa tiedotteet: