ELBLANDKLINIKEN Stiftung & Co. KG.jpg
21.02.2017 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa 5 miljoonan euron projektin sairaalarakennukseen Saksassa

Caverion ja ELBLANDKLINIKEN Stiftung & Co. ovat allekirjoittaneet sopimuksen sairaalarakennuksen laajentamisesta ja peruskorjauksesta Riesassa, Saksassa. Sopimuksen arvo on noin 5 miljoonaa euroa. Toimitus sisältää lämmitys-, vesi- ja viemäri- ja jäähdytysjärjestelmät. Asennustöiden jälkeen Caverion jatkaa sopimuksen mukaan viisi vuotta kiinteistöjen teknisen huollon ja kunnossapidon palvelutarjoajana.

Nykyinen kymmenkerroksinen sairaalarakennus 1970-luvulta peruskorjataan täysin. Sen viereen rakennettavaan kaksikerroksiseen rakennukseen tulee ensiapupoliklinikka, radiologinen yksikkö, dialyysiyksikkö ja muita osastoja. Rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on noin 19 000 neliömetriä. Sairaan toiminta ei keskeydy töiden vuoksi.

”Vaativissa rakennuksissa, kuten sairaaloissa, hyvällä sisäilmalla on tärkeä merkitys, koska se vaikuttaa positiivisesti potilaiden hyvinvointiin ja toipumiseen. Caverionilla on tämänkaltaisten vaativien sairaalaprojektien toteutuksessa tarvittava asiantuntemus. Yhä useampi asiakkaistamme valitsee yhden kumppanin hoitamaan sekä asennukset että teknisen huollon ja kunnossapidon”, sanoo Caverionin Saksan divisioonajohtaja Werner Kühn.

Caverionin toimituksen on määrä olla valmis 2021. Kunnossapitosopimus on voimassa vuoteen 2026 saakka.

ELBLANDKLINIKEN kuuluu Caverionin julkisen terveydenhuollon asiakkaisiin.

Kuva: ELBLANDKLINIKEN Stiftung & Co. KG

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Beate Bredl, viestintäpäällikkö, Caverion Saksa, puh. +49 173 2612827, beate.bredl@caverion.com
Tilaa tiedotteet: