bundesbank-1.jpg
08.05.2017 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmät Deutsche Bundesbankin uuteen konttoriin

Caverion toimittaa jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmät Deutsche Bundesbankin uuteen konttoriin

Deutsche Bundesbank on valinnut Caverionin uuden Dortmundin konttorinsa talotekniikkatoimittajaksi. Tilaus kattaa jäähdytyksen ja ilmanvaihdon tekniset asennukset, ja projektitoimituksen jälkeen Caverion vastaa järjestelmien teknisestä huollosta ja kunnossapidosta neljän vuoden ajan. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Neljän uuden pankkirakennuksen bruttopinta-ala on noin 26 000 neliömetriä. Hyvän sisäilman varmistamiseksi Caverion asentaa kaksi 440 kW:n vedenjäähdytintä ja kaksi 700 kW:n nestejäähdytintä. Ilmanvaihtokoneita asennettaan yli 30 ja niillä on yhteensä 250 000 m3/h:n kapasiteetti.

“Meillä on paljon kokemusta korkean turvatason rakennuksista. Tässä tapauksessa tehtävänämme on varmistaa riittävä jäähdytys ja hyvä sisäilman kaikkialla uusissa rakennuksissa,” sanoo Werner Kühn, Caverionin Saksan divisioonasta vastaava johtaja. 

Deutsche Bundesbank kuuluu Caverionin julkisen sektorin asiakassegmenttiin. Työt ovat jo meneillään, ja ne valmistuvat kesään 2018 mennessä. Deutsche Bundesbank investoi uuteen konttoriinsa yhteensä yli 300 miljoonaa euroa.

Lue lisää palveluistamme julkisen sektorin hallintorakennuksiin

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Beate Bredl, viestintäpäällikkö, Caverion Saksa, puh. +49 173 2612827, beate.bredl@caverion.com
Tilaa tiedotteet: